Flachenty Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 (edytowane) Zdążyłem na Bytom Od jakiegoś czasu chodził mi po głowie pomysł żeby po Su-27 w ukraińskim digitalu zrobić kolejny model do kolekcji i tu padł wybór na MiGa -29 w wersji 9-13. Potem Reskit zapowiedział wydanie Harmów do MiGa razem z pylonem i temat został przesądzony. Prace zajęły mi jakieś 6 tygodni. Model został pomalowany farbami Bilmodel. Malowanie zostało zrobione przy użyciu masek i kalek Foxbota. Pod skrzydłami podwieszone są Harm-y Reskita i R-73 Eduarda. Dodatkowo dołożona jest rurka Pitota i rozpraszacze ładunków od Mastera. W kokpicie zagościł fotel z Quickboosta, a drabinka i podstawki produkcji LP. Podczas robienia fotek kółka podwozia głównego jeszcze nie były przyklejone więc są nieco krzywe. Edytowane 27 Marca 2023 przez Flachenty 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 No kozacko wygląda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Świetny - oglądałem na żywo w Bytomiu - gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Piękny ci on, szacun za kamo. Kawał dobrej roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Cudny jest. Uwielbiam modele w Twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Ładnie wygląda. Jeżeli mogę zapytać to kolorek uszczelki przy szybce to gotowiec jakiś ? Pytam, bo jak dla mnie to bardzo trafiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Marca 2023 Autor Share Napisano 27 Marca 2023 11 minut temu, MAREK74 napisał: Ładnie wygląda. Jeżeli mogę zapytać to kolorek uszczelki przy szybce to gotowiec jakiś ? Pytam, bo jak dla mnie to bardzo trafiony. Tu Cię rozczaruję. Po prostu zmieszałem biały z czerwonym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Szczęka na podłodze. Super robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Marca 2023 Share Napisano 28 Marca 2023 Fajny model widać że Kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 28 Marca 2023 Share Napisano 28 Marca 2023 Super model, gratuluję nagród w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 28 Marca 2023 Share Napisano 28 Marca 2023 11 godzin temu, Flachenty napisał: Zdążyłem na Bytom Widziałem , piękny, zjawiskowy, po prostu świetny Ja niestety nie zdążyłem 11 godzin temu, Flachenty napisał: Prace zajęły mi jakieś 6 tygodni. Iście imponujące tempo przy tym precyzyjna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 28 Marca 2023 Share Napisano 28 Marca 2023 Bardzo mi się podoba!!! mam nadzieję zobaczyć na stoliku klubowym na Babarybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 3 Kwietnia 2023 Share Napisano 3 Kwietnia 2023 Oj, zdążyłeś - szacun! Model świetny - podoba mi się, m.in. ta "tłusta" czerń obszaru przed kabiną tak typowa dla 29-ek. Nagroda, którą za niego otrzymałeś przenosi całą sprawę lekko w inny wymiar, całkowicie rozumiem i podzielam emocje. GRATULACJE! Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 4 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2023 W dniu 3.04.2023 o 21:16, donalyah00 napisał: Oj, zdążyłeś - szacun! Model świetny - podoba mi się, m.in. ta "tłusta" czerń obszaru przed kabiną tak typowa dla 29-ek. Nagroda, którą za niego otrzymałeś przenosi całą sprawę lekko w inny wymiar, całkowicie rozumiem i podzielam emocje. GRATULACJE! Pozdrawiam, Marek Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Kwietnia 2023 Share Napisano 5 Kwietnia 2023 Widziałem na żywo i wyglądał bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 WOW ! świetny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi