Barthass Napisano Niedziela o 09:25 Share Napisano Niedziela o 09:25 (edytowane) 20 godzin temu, kzugaj napisał: A ma ktoś może zdjęcie wierzy Abramsa bez modułów pancerza? Jako, że to integralna część wieży to takie zdjęcia są możliwe do zrobienia tylko w fabryce, więc zdjęć raczej nie zobaczysz. Edytowane Niedziela o 09:27 przez Barthass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano Niedziela o 14:31 Share Napisano Niedziela o 14:31 W dniu 29.09.2024 o 09:44, sas55 napisał: Dzień dobry, Pytanie czy ktoś potrafi odczytać cyfrę po lewej stronie znaku oprócz jedynki z prawej strony znaku? BARDZO PROSZĘ NIE DOMYŚLNIE TYLKO PRZY UŻYCIU ZAAWANSOWANYCH TECHNIK JEŚLI SIĘ DA. JAK ZAISTNIEJE TAKA POTRZEBA PRZEŚLĘ ORYGINALNĄ FOTKĘ. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareek Napisano Niedziela o 15:08 Share Napisano Niedziela o 15:08 5 godzin temu, Barthass napisał: Jako, że to integralna część wieży to takie zdjęcia są możliwe do zrobienia tylko w fabryce, więc zdjęć raczej nie zobaczysz. Tutaj w 26:32 jest zdjęcie z fabryki z remontu wież, co prawda pancerz jest już przyspawany, ale może Ci się na coś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano Niedziela o 19:06 Share Napisano Niedziela o 19:06 3 godziny temu, mareek napisał: Tutaj w 26:32 jest zdjęcie z fabryki z remontu wież, co prawda pancerz jest już przyspawany, ale może Ci się na coś przyda No właśnie chciałem zobaczyć ja bez tego dodatkowego pancerza wygląda bo szczerze powiem byłem przekonany że cala wieża jest jednym elementem. Tak wiem błąd popełniłem ale pisząc ten post byłem wczorajszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi