Grzes Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 @PabloA zaproponował bym dorzucenie 2-3 figurek gapiów przy barierce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 7 godzin temu, Grzes napisał: @PabloA zaproponował bym dorzucenie 2-3 figurek gapiów przy barierce. Grzesiu i tu się narzuca pytanie: Jak wygląda poprawny "gap" i czy jest do zdobycia dokumentacja do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 19 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2023 11 godzin temu, Grzes napisał: @PabloA zaproponował bym dorzucenie 2-3 figurek gapiów przy barierce. Grzesiu przy moich umiejętnościach malowania figurek tylko popsułbym efekt końcowy Poza tym nie chcę wchodzić w kategorię dioram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 4 godziny temu, Slawek_26869 napisał: Jak wygląda poprawny "gap" i czy jest do zdobycia dokumentacja do niego? W razie potrzeby da się znaleźć Godzinę temu, PabloA napisał: przy moich umiejętnościach malowania figurek tylko popsułbym efekt końcowy oj tam, wszystkiego da się nauczyć. Ale była to oczywiście z mojej strony tylko luźna propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 W dniu 19.04.2023 o 12:34, Grzes napisał: zaproponował bym dorzucenie 2-3 figurek gapiów ... co to jest gapie/ gap/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppfalcon Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 A ja mam pytanie jak została zrobiona podstawka? Głównie chodzi mi o trawę i patent na nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 20 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2023 30 minut temu, ppfalcon napisał: A ja mam pytanie jak została zrobiona podstawka? Głównie chodzi mi o trawę i patent na nią. Bazą dla podstawki jest płyta ze styroduru o grubości 2cm, płyty lotniskowe to tektura 0,5mm natomiast trawa to zwykła mata trawiasta często wykorzystywana w makietach kolejowych ;). Boki okleiłem listwą z balsy o grubości 2mm, oszlifowałem krawędzie i pomalowałem na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 @PabloA graty za złoto na Mosonie !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 A nie mówiłem Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2023 6 minut temu, Psar77 napisał: @PabloA graty za złoto na Mosonie !!!! Dziękuję! Udało się w tym roku Teraz, Mikolaj75 napisał: A nie mówiłem Gratulacje Dzięki Mikołaj! Szkoda, że w tym roku nie dotarłeś. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Gratulacje Pawle w pełni zasłużonego medalu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 Gratuluję, to naprawdę duże osiągnięcie, i w pełni zasłużona nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 Pięknie wyszedł No i gratuluję nagrody Ja teraz się za swojego biorę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 26 Kwietnia 2023 Share Napisano 26 Kwietnia 2023 Gratuluję modelu i zdobytej nagrody. Jednak Suczka w tym malowaniu jest przepiękna. Przypomniała mi się moja zabawa z tym modelem. Z tym że ja robiłem w starym malowaniu i skala 1:48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 26 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2023 3 godziny temu, GEM napisał: Gratuluję modelu i zdobytej nagrody. Jednak Suczka w tym malowaniu jest przepiękna. Przypomniała mi się moja zabawa z tym modelem. Z tym że ja robiłem w starym malowaniu i skala 1:48. Dziękuję! Widziałem już dawno Twój model i też był dla mnie w pewien sposób inspiracją! Pięknie go wykonałeś, stare malowanie też było bardzo fajne! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi