Xmen Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 (edytowane) Słaby ten rok oj słaby.Tylko pięć modeli. P-40E AZ Model Dewoitine D-520 Hobby2000/Hasegawa P-39 Airacobra Arma Hobby Supermarine Spitfire Mk.I Airfix Mitsubishi J2M3 Raiden Hasegawa I to by było na tyle w tym roku. Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez Xmen 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Ładnie, chciał bym takiej wydajności w moim warsztacie. 43 minuty temu, Xmen napisał: I to by było na tyle w tym roku. Paweł że co? Kończysz działalność z jakiegoś powodu, weź nie żartuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2023 24 minuty temu, marek d napisał: Ładnie, chciał bym takiej wydajności w moim warsztacie Marek dla mnie to porażka.W dobrych czasach to 11 modeli rocznie robiłem.Fakt że nie najlepszej jakości ale były 26 minut temu, marek d napisał: Kończysz działalność z jakiegoś powodu, weź nie żartuj. Nie nie kończę choć pewnie wielu by się ucieszyło gdybym tak zrobił. Coś tam sobie dłubie ale w tym roku nic nowego raczej już nie pokażę . Dlatego zrobiłem podsumowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Xmen napisał: W dobrych czasach to 11 modeli rocznie robiłem.Fakt że nie najlepszej jakości ale były Jakość > ilość bardzo fajne modele zrobiłeś, elegancko pomalowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2023 4 minuty temu, jachud3 napisał: Jakość > ilość bardzo fajne modele zrobiłeś, elegancko pomalowane. Dzięki.Miło że chociaż ktoś tak uważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 4 godziny temu, Xmen napisał: Słaby ten rok oj słaby.Tylko pięć modeli. Oj nie przesadzaj. U mnie jeden dokończony z zeszłego roku, dwa tegoroczne i jeden w trakcie. A modeliki super, moi faworyci to Airacobra i D520 . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2023 3 godziny temu, barszczo napisał: Oj nie przesadzaj. U mnie jeden dokończony z zeszłego roku, dwa tegoroczne i jeden w trakcie. A modeliki super, moi faworyci to Airacobra i D520 . Fajnie że się podobają.Airacobra miała być na stronie Army ale coś nie pykło.Może następnym modelem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Cobra robi robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Ha ha.. ja robię jeden, słownie jeden model na rok i żyję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Podsumowanie roku już w sierpniu? Podsumowanie roku to się robi w grudniu. Chyba, że korzystasz z innego kalendarzaNie przejmuj się, że tylko pięć modeli. Lepiej jest zrobić mniej modeli ale lepszej jakości niż więcej słabych. Cała piątka elegancko wyszła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2023 2 minuty temu, mig napisał: Podsumowanie roku już w sierpniu? Podsumowanie roku to się robi w grudniu. Tak wyszło. Mogę zrobić teraz bo raczej już nic nowego w tym roku nie pokażę. 4 minuty temu, raptorf22 napisał: Ha ha.. ja robię jeden, słownie jeden model na rok i żyję. Ja jakbym robił jeden model rocznie to bym to rzucił w cholerę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Xmen napisał: Ja jakbym robił jeden model rocznie to bym to rzucił w cholerę. To znaczy, że lepiej nic nie robić, niż skleić jeden w roku? Ciekawe co na to Marcin Witkowski lub Irek... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 33 minuty temu, zaruk napisał: To znaczy, że lepiej nic nie robić, niż skleić jeden w roku? Nie ma co wrzucać wszystkich i wszystkiego do jednego wora. Dla każdego to hobby znaczyć może coś zupełnie innego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Spoko, taki sprytny "chłit marketingowy" - wszyscy bedą spinać poślady w grudniu a tu se kolega myk - podsumowanie w sierpniu Cel osiągnięty - dyskusja rozgorzała, lajki, ochy i achy - biję brawo po raz drugi A tak juz na serio - gratuluję Paweł tych "kilku" modeli. Nie ważna ilość - ważna jakość. Modele ładnie i czysto zrobione, i ładnie pomalowane. Moi faworyci to D-520 i Cobra Mam nadzieję, że pomimo trudności jeszcze coś tam do końca roku ulepisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 (edytowane) Oczywiście. Mnie wychodzą 1-2 projekty rocznie bo jestem leń z małą ilością czasu. Ale i tak uważam to za czystą korzyść. Dlatego oponowałem wobec nieuznawania takiego dorobku (nawet nie chodzi o mnie, dlatego przywołałem przykłady innych kolegów). Pięć modeli w roku to, dziejaszku, ho ho. Nie ma co smutnych minek robić EDIT - odniosłem się do wypowiedzi lorda. Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez zaruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2023 30 minut temu, zaruk napisał: Dlatego oponowałem wobec nieuznawania takiego dorobku ( Kolega przeczyta jeszcze raz co napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Dobra Kolego, wyluzuj już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Godzinę temu, zaruk napisał: Mnie wychodzą 1-2 projekty rocznie bo jestem leń z małą ilością czasu. Zawsze domniemam pozytywne nastawienie w tym hobby i nie chcę robić zadymy No ja robię 1 model, prosto z pudła, przez 25 lat Każdy ma swoje tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2023 (edytowane) 29 minut temu, zaruk napisał: Dobra Kolego, wyluzuj już. Sam wyluzuj. Piszesz jakieś komentarze od czapy. Jak ktoś chce to może robić nawet jeden model na dwa lata.Nic mi do tego. Gdybym ja miał tak robić to wolałbym zająć się czymś innym.Posprzedawałbym co się da i po zawodach. Dla mnie pięć modeli w ciągu roku to bardzo słaby wynik. Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 14 godzin temu, Xmen napisał: Tylko pięć modeli. Ale jakich! A tak "po za konkursem": też ostatnio coś nie mam weny, od pół roku jeden rozgrzebany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2023 7 godzin temu, Baas ArK napisał: Ale jakich! Dzięki Modele jak modele.Nic specjalnego. Twórczość @Mikolaj75 lub innych czarodziejów można podziwiać ale u mnie nie ma czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Września 2023 Autor Share Napisano 2 Września 2023 Jeszcze ten potworek się załapał.Zaczęty tak dawno temu że o nim zapomniałem.Leżał w pudełku zrobiony w tak ok.75% . Teraz go znalazłem i postanowiłem dokończyć.Szału nie ma ale jak podsumowanie to podsumowanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Września 2023 Share Napisano 2 Września 2023 Poszukaj dokładniej, może coś jeszcze odkopiesz, zawsze to jeden więcej. A Messerek całkiem ok . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Września 2023 Autor Share Napisano 2 Września 2023 1 minutę temu, barszczo napisał: Poszukaj dokładniej, Przeszukałem.Tylko Su-22 znalazłem ale nie mam ochoty brać się za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Września 2023 Share Napisano 3 Września 2023 Wygląda mi to na wypalenie ale jest na to sposób zrób model z pancerki czy okrętów dla odmiany i wsio wróci do normy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi