Mitrandir Napisano 24 Sierpnia 2023 Share Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) W moim portfolio były kiedyś dwie fotki tej powstałej w 2014 roku maszyny, niestety w czasie modernizacji forum zniknęły... Przyznam się, że był to pierwszy modyfikowany prze ze mnie twór wiatrakopodobny Więc pozwolę sobie przypomnieć trochę tego kanarka Jako, że model Airfixa przedstawiający ten model z tamtych czasów nie nadawał się do popełnienia rzeczonego, ale już kalki i owszem, to wykorzystałem do budowy model firmy Revell z Seakingiem Bundesmarine Mk.41 Trochę dłubania było, bo całe wnętrze było budowane od podstaw. Zapraszam do obejrzenia Mam nadzieję,; że przypadł wam do gustu ten odgrzewany kotlet... :Szampan1: Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Mitrandir 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Sierpnia 2023 Share Napisano 24 Sierpnia 2023 Model jak model ale progres w modelowaniu to ty poczyniłeś wielki - gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Sierpnia 2023 Share Napisano 24 Sierpnia 2023 Ale fajne "żółtko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Sierpnia 2023 Share Napisano 24 Sierpnia 2023 Raczej kanar niż kanarek . Fajnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2023 Godzinę temu, abtb napisał: Model jak model ale progres w modelowaniu to ty poczyniłeś wielki - gratuluję Jak widzisz... Jest szansa, że i Tobie się uda Dzięki Tomciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Sierpnia 2023 Share Napisano 24 Sierpnia 2023 Ładny taki żółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 24 Sierpnia 2023 Share Napisano 24 Sierpnia 2023 W przyszłym roku (na 10-lecie) skleisz kolejnego (z nowego Airfixa?) i zobaczymy przepaść 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2023 6 godzin temu, Kon_Bar napisał: W przyszłym roku (na 10-lecie) skleisz kolejnego (z nowego Airfixa?) i zobaczymy przepaść Oj tak... Było by widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Sierpnia 2023 Share Napisano 25 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 25 Sierpnia 2023 Share Napisano 25 Sierpnia 2023 Cześć! Jest dobrze! Żółty to trudny kolor... Ja to już od prawie 30 lat się zamierzam na amerykańskiego H-3... Mam na składzie już chyba z pięć zestawów, w tym te o których pisałeś i jakoś nie mogę się zdecydować, żeby zacząć... Teraz tak sobie pomyślałem, że trzeba było je po prostu zbudować, zamiast filozofować Pozdrawiam Paweł 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 25 Sierpnia 2023 Share Napisano 25 Sierpnia 2023 najs dżob!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2023 W dniu 25.08.2023 o 10:12, pmroczko napisał: Cześć! Jest dobrze! Żółty to trudny kolor... Ja to już od prawie 30 lat się zamierzam na amerykańskiego H-3... Mam na składzie już chyba z pięć zestawów, w tym te o których pisałeś i jakoś nie mogę się zdecydować, żeby zacząć... Teraz tak sobie pomyślałem, że trzeba było je po prostu zbudować, zamiast filozofować Pozdrawiam Paweł Stanowczo popieram twoją tezę czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yachieku Napisano 31 Sierpnia 2023 Share Napisano 31 Sierpnia 2023 Ładny żółtek. Nity wypukłe, czy to tylko złudzenie optyczne? A jak tak, to sam dorabiałeś, czy już w zestawie takie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 31 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Yachieku napisał: Ładny żółtek. Nity wypukłe, czy to tylko złudzenie optyczne? A jak tak, to sam dorabiałeś, czy już w zestawie takie są? W zestawie... Tylko to nie jest Airfix, tylko Revell Mk 41 niemiaszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi