eldiabllo Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 Witam, długo nic nie było w końcu się udało. Najbardziej bałem się tego malowania, bo maskowania sporo, jeszcze skala 72, no ale w końcu model został ukończony. Malowany farbami HATAKA orange i gunze C. 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 Bardzo fajny, szacun za zrobienie maskowania Ja u siebie pójdę na skróty i wezmę maski gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 Bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 Jest wspaniały! Uwielbiam ten samolot i jego malowanie, a Ty zrobiłeś piekny model. Może tylko washa bym dawał delikatniejszego. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 Model bajka Opowiedz jak się sklejało zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 12 Września 2023 Autor Share Napisano 12 Września 2023 Sam model jak dla mnie bez problemów, jedynie co dołożyłem fotel żywica, malowanie już inna bajka, zabierałem się do tego dość długo. Miłałem maski , ale to na pierwszy rzut, a pożniej małe kawełczki tamki. Jak liczyłęm to przy samym maskowaniu było 12 godzin, nie liczę malowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 Rewelacja !!! Moj czeka jeszcze w szafie, ale przy takiej konkurencji..... to wezme sie za Jaka-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 Tak brzydki, że aż piękny! W tym maskowaniu jak by go na ogonie postawili, to by mógł choinkę w lesie udawać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 3 minuty temu, Baas ArK napisał: W tym maskowaniu jak by go na ogonie postawili, to by mógł choinkę w lesie udawać . Mi sie zawsze z wiedźmą kojarzy, taką na miotle, z rozwianą kiecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 to chyba jedyne, co sie Saabowi udalo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 (edytowane) 27 minut temu, BRAVO112 napisał: to chyba jedyne, co sie Saabowi udalo..... no nie przesadzaj Model super. Edytowane 12 Września 2023 przez imt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Września 2023 Share Napisano 13 Września 2023 Przepiękny! Kamuflaż pierwsza klasa. Wszystkie Saaby mają w sobie coś takiego dziwnego, pociągającego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 13 Września 2023 Share Napisano 13 Września 2023 Elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 13 Września 2023 Share Napisano 13 Września 2023 12 godzin temu, imt napisał: no nie przesadzaj moze dlatego, ze zawsze pamietam, jak wyglada( wygladal) Saab900 - skrzyzowanie kajaka z u-bootem... Tutaj model w kategorii 1 Ogladalem pierwsze wypraski w Lingen przed kilku laty ( jeszcze przymocowane na desce u SH )i troche przestraszyly mnie grube linie podzialu blach Tutaj wyglada to bardzo dobrze i zamiast Hellera bedzie chyba jednak SH ( kiedys ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 13 Września 2023 Share Napisano 13 Września 2023 Świetny model. Najładniejszy samolot jaki widziałem. Szwedzi zachowani swoje Sabby w stanie zdatnym do lotu. Kilka lat z rzędu prezentowani je na "Dny NATO" w Ostravie, także w locie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Września 2023 Share Napisano 13 Września 2023 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 13 Września 2023 Share Napisano 13 Września 2023 Podoba się, bardzo fajnie wyszło malowanie. Powoli przymierzam się do Drakena w takim kamuflażu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 7 Października 2023 Share Napisano 7 Października 2023 Bardzo łądny model w efektownym malowaniu, którego bym się raczej nie podjął bez dobrych masek do tego w 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 8 Października 2023 Share Napisano 8 Października 2023 Bardzo ładnie pomalowany, brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 8 Października 2023 Share Napisano 8 Października 2023 Brawo za wkład pracy, jedno ale - przejścia między większością plam są rozmyte, chyba nie powinno tak być. Co nie zmienia faktu, że miałeś przy tym kupę roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 8 Października 2023 Share Napisano 8 Października 2023 Przepraszam powinno być wieloma, nie większością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Października 2023 Share Napisano 8 Października 2023 jedno mnie tylko zastanawia przy tym Viggenie ( originale) Kamuflaz, ktory powoduje zawaly serca u " malarzy" i do tego, zeby samolotybyl dobrze zakamuflowany, dwie wielkie czerwone cyfry na gorze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 9 Października 2023 Share Napisano 9 Października 2023 W dniu 8.10.2023 o 11:30, BRAVO112 napisał: dwie wielkie czerwone cyfry na gorze.... Liczyli na daltonizm u pilotów wroga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 9 Października 2023 Share Napisano 9 Października 2023 (edytowane) W dniu 13.09.2023 o 11:20, BRAVO112 napisał: moze dlatego, ze zawsze pamietam, jak wyglada( wygladal) Saab900 - skrzyzowanie kajaka z u-bootem... Przepraszam za zamieszanie - nie moglem sie powstrzymac Tego znalazlem w Szczecinie - tym razem bez kamuflazu... Edytowane 9 Października 2023 przez BRAVO112 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafko Napisano 9 Października 2023 Share Napisano 9 Października 2023 Wszystkie Saaby są piękne . I nie starzeją się...tak jak ich właściciele. Viggen zajefajny...gratki z ukończenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi