Mitrandir Napisano 21 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2024 6 godzin temu, pmroczko napisał: Tak, wygląda śliczniusio 6 godzin temu, barszczo napisał: Za to wiatrak nabrał kolorów, prezentuje się wyśmienicie . No .. zupełnie jak ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 21 Stycznia 2024 Share Napisano 21 Stycznia 2024 fajne te kolory! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2024 Chciałbym takie, w pełnym słońcu wyglądają cudnie ale ma sie to nijak do kolorów z instrukcji producenta kalkomanii. Na razie u siebie w słońcu mam tak 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 22 Stycznia 2024 Share Napisano 22 Stycznia 2024 a boczne szyby uchylne zrobisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Stycznia 2024 Share Napisano 22 Stycznia 2024 Niezapominaj Grzechu że na kolor na zdjęciu wpływa to jak w pliku wyjściowym grafik poporzesuwal suwaczkami, aby zdjęcie było ciekawsze. Wg mnie, wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2024 6 godzin temu, bart207skw napisał: a boczne szyby uchylne zrobisz? Tak 2 godziny temu, Moses napisał: Niezapominaj Grzechu że na kolor na zdjęciu wpływa to jak w pliku wyjściowym grafik poporzesuwal suwaczkami, aby zdjęcie było ciekawsze. Wg mnie, wygląda bardzo dobrze. Wiem, zawsze to biorę pod uwagę. Wyciągam średnią ze zdjęć w różnym świetle i z oryginalnych np FS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 24 Stycznia 2024 Share Napisano 24 Stycznia 2024 ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 24 Stycznia 2024 Share Napisano 24 Stycznia 2024 Kolory w dechę, szczególnie w tym słońcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2024 Dzięki za wsparcie ja juz zwątpiłem. Tymczasem malują się filtry i kalki kładą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2024 Na Razie takie wstępne efekty. Niestety kalki produkcji Begemota okazały się dosyć sztywne i marnie reagują na chemię. Trzeba było również kompletować trochę stencili... Wygląda to tak I jeszcze na innym kolorze ... I co Panowie powiecie? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 25 Stycznia 2024 Share Napisano 25 Stycznia 2024 Powiem, że mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Stycznia 2024 Share Napisano 25 Stycznia 2024 Nie tylko tobie, bardzo mi leży ten Irańczyk . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 25 Stycznia 2024 Share Napisano 25 Stycznia 2024 Podoba się bardzo ten błękitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2024 26 minut temu, burzatg napisał: Podoba się bardzo ten błękitek Ty "błękitka" nie obrażaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 25 Stycznia 2024 Share Napisano 25 Stycznia 2024 51 minut temu, Mitrandir napisał: Ty "błękitka" nie obrażaj.... Gdzież bym śmiał, dlatego napisałem błękitek a nie "błękitek" subtelna różnica ale jest Swoją drogą mam sentyment do tego latadła a dokładnie do MH53-E z italki, tym modelem wracałem do hobby po latach 19 godzin temu, Mitrandir napisał: Tymczasem malują się filtry i kalki kładą Oj! Namaskowałem się tych elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2024 2 godziny temu, burzatg napisał: Gdzież bym śmiał, dlatego napisałem błękitek a nie "błękitek" subtelna różnica ale jest Swoją drogą mam sentyment do tego latadła a dokładnie do MH53-E z italki, tym modelem wracałem do hobby po latach Oj! Namaskowałem się tych elementów Może najwyższa pora zrobić do tego kalkę tak jak zrobił to Platz... Mam jeszcze osiem różnych sztuk do sklejenia więc może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Stycznia 2024 Share Napisano 25 Stycznia 2024 14 godzin temu, Mitrandir napisał: Na Razie takie wstępne efekty. Niestety kalki produkcji Begemota okazały się dosyć sztywne i marnie reagują na chemię. Trzeba było również kompletować trochę stencili... Wygląda to tak I jeszcze na innym kolorze ... I co Panowie powiecie? Very cacy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2024 35 minut temu, Endrju napisał: Very cacy. Ej... to moja kwestia Ale dzięki, to rzadko się zdarza, że obrywa się własną amunicją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Stycznia 2024 Share Napisano 25 Stycznia 2024 2 godziny temu, Mitrandir napisał: Ej... to moja kwestia Wiem. Innemu bym się nie ośmielił. 2 godziny temu, Mitrandir napisał: rzadko się zdarza, że obrywa się własną amunicją No co Ty. Jaką amunicją. Przecież to jest bardzo sympatyczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2024 Jeszcze cała masa poprawek... przed poprawkami... I po poprawkach . I tak po weekendzie spędzonym nad modelem wstępnie mogę powiedzieć że podstawa już jest Teraz można uzupełnić kalkomanie i ślady eksploatacji. Oraz wszelkiego rodzaju sterczące elementy typu anteny, wirniki i duperszwance 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Stycznia 2024 Share Napisano 29 Stycznia 2024 Malowanko kojarzy mi się ze straganowymi zabawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2024 Godzinę temu, Grzes napisał: Malowanko kojarzy mi się ze straganowymi zabawkami I cóż począć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Stycznia 2024 Share Napisano 29 Stycznia 2024 1 minutę temu, Mitrandir napisał: I cóż począć Nic, rób swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 29 Stycznia 2024 Share Napisano 29 Stycznia 2024 Ciekawe, że nie zamontowałeś okien.... jak to potem zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 29 Stycznia 2024 Share Napisano 29 Stycznia 2024 Okna uchylone, żeby się wywietrzyło po malowaniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi