mikemc Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca (edytowane) Witam. Kilka zdjęć śmigłowca ukończonego około 2 miesięcy temu. Jest to AH-1Z od Academy w skali ostatnio dość popularnej jak na lotnictwo 1:35. Do modelu dodano trochę dodatków jak blaszki od Eduard'a i żywiczne dodatki od Legend Productions. Model można było zobaczyć w Inowrocławiu 2024. Zapraszam. Edytowane 27 Czerwca przez mikemc 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Piękna praca, robi wrażenie. Puchar jak najbardziej zasłużony . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Bardzo fajny model. Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Piękna praca, świetnie zrobiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Piękna praca, gratuluję pucharu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Świetna robota Gratuluje. Jedyne na co mogę ponarzekać po obejrzeniu go w Ino, to fakt , iż śmigiełko się nie kręci, i pomacać nie dali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Imponujący! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca Prawdziwy majstersztyk. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca Fajny przyciąga wzrok podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 4 Lipca Share Napisano 4 Lipca Piękny, zasłużona nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca Jakież to jest piękne pomimo, że szare Świetny detal podkreślony wybitnym malowaniem - naprawdę zjawiskowy. A ten puchar to wygląda na baaardzo pojemny Ale należał się jak najbardziej. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 23 Sierpnia Share Napisano 23 Sierpnia Hejka, nie widzę zdjęć, to tylko tak u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia 8 godzin temu, iceman napisał: Hejka, nie widzę zdjęć, to tylko tak u mnie? Chyba niestety tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Sierpnia Super Moderator Share Napisano 24 Sierpnia 12 godzin temu, iceman napisał: Hejka, nie widzę zdjęć, to tylko tak u mnie? U mnie są widoczne Piękny model. Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia Już widzę Bardzo fajny śmiglak. Nieskromnie dodam, że miałem wpływ na decyzję dowódcy o wyróżnieniu Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia 6 godzin temu, iceman napisał: Już widzę Bardzo fajny śmiglak. Nieskromnie dodam, że miałem wpływ na decyzję dowódcy o wyróżnieniu Gratuluję! Zaiste... nieskromnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi