zatras Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada (edytowane) Ten wpis jest powiązany(jako ciekawostka) z tym linkiem i opisem budowy (poprawek ) w nim zawartym .,a jest reakcją na termin ,,liczenie nitów'' Sam jestem (chyba byłem -trochę mi już przeszło) ,,panem suwmiarką" ,ale muszą być jakieś rozsądne granice . Poprawiać coś co na prawdziwym samolocie byłoby 2 cm za długie Uff a myślałem że to mi odbija Najgorsze jest jednak to ,że taki jakiś -jeden z drugim jegomość -naczyta się ,napatrzy na takie ,,tutoriale'' i potem serwuje swoje poglądy, że jakiś model jest be ,bo tam ktoś coś musiał poprawiać. Edytowane 6 Listopada przez zatras 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada Ja pitolę. Temat o P-36, człek myśli, że może czegoś nowego się dowie, może jakąś inspirację znajdzie, a tu znów, że Arma jest be, że Edek jest cacy..., że Arma nie ma dziur po wyrwanych nitach, a Edek je ma... Myślę, że Admini powinni wyczyścić temat z postów nie związanych z P-36. A miłośnicy i przeciwnicy dziur po wyrwanych nitach niech założą sobie osobny temat. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada 9 godzin temu, Tainan41 napisał: Ja pitolę. Temat o P-36, człek myśli, że może czegoś nowego się dowie, może jakąś inspirację znajdzie, a tu znów, że Arma jest be, że Edek jest cacy..., że Arma nie ma dziur po wyrwanych nitach, a Edek je ma... Myślę, że Admini powinni wyczyścić temat z postów nie związanych z P-36. A miłośnicy i przeciwnicy dziur po wyrwanych nitach niech założą sobie osobny temat. A czego wiecej mozna sie spodziewac po jednym renderze? Slowotoku 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada 10 minut temu, Qz9 napisał: A czego wiecej mozna sie spodziewac po jednym renderze? Slowotoku Postów na temat. Zbyt wiele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada 26 minut temu, Tainan41 napisał: Postów na temat. Zbyt wiele? Za szybko by się dyskusja skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada 1 godzinę temu, Xmen napisał: Za szybko by się dyskusja skończyła. Trudno. Lepiej mniej, ale na temat, niż jakieś gównoburze tworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada 1 minutę temu, Tainan41 napisał: Trudno. Lepiej mniej, ale na temat, niż jakieś gównoburze tworzyć. No gdzieś się ludzie wyszumieć muszą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada To niech idą na jakiś koncert lub mecz. A temat niech zostanie na temat... zobaczymy jak nowa narzędziownia ogarnie Hayabusę...na FB piszą, że idzie dobrze. Oby tak było naprawdę. A jak wyjdzie P-36 to będzie można się zacząć wypowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada 3 minuty temu, Tainan41 napisał: zobaczymy jak nowa narzędziownia ogarnie Hayabusę...na FB piszą, że idzie dobrze. Oby tak było naprawdę. A jak wyjdzie P-36 to będzie można się zacząć wypowiadać. Pełna zgoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi