Skocz do zawartości

Arma Hobby Curtiss Hawk (P-36) 1/72

HKK

Rekomendowane odpowiedzi

Ten wpis jest powiązany(jako ciekawostka) z tym linkiem i opisem budowy (poprawek :hmmm:) w nim zawartym .,a jest reakcją na termin ,,liczenie nitów''

Sam jestem (chyba byłem -trochę mi już przeszło) ,,panem suwmiarką" ,ale muszą być jakieś rozsądne granice .

Poprawiać coś co na prawdziwym samolocie  byłoby 2 cm za długie:szok:

Uff a myślałem że to mi odbija :woot:Najgorsze jest jednak to ,że taki jakiś -jeden z drugim jegomość -naczyta się ,napatrzy na takie ,,tutoriale''   i potem serwuje swoje poglądy, że jakiś model jest be ,bo tam ktoś coś musiał poprawiać.

Edytowane przez zatras
  • Confused 1
  • Sad 1

Ja pitolę. Temat o P-36, człek myśli, że może czegoś nowego się dowie, może jakąś inspirację znajdzie, a tu znów, że Arma jest be, że Edek jest cacy..., że Arma nie ma dziur po wyrwanych nitach, a Edek je ma...

Myślę, że Admini powinni wyczyścić temat z postów nie związanych z P-36. 

A miłośnicy i przeciwnicy dziur po wyrwanych nitach niech założą sobie osobny temat.

• Like 6
  • Haha 2

9 godzin temu, Tainan41 napisał:

Ja pitolę. Temat o P-36, człek myśli, że może czegoś nowego się dowie, może jakąś inspirację znajdzie, a tu znów, że Arma jest be, że Edek jest cacy..., że Arma nie ma dziur po wyrwanych nitach, a Edek je ma...

Myślę, że Admini powinni wyczyścić temat z postów nie związanych z P-36. 

A miłośnicy i przeciwnicy dziur po wyrwanych nitach niech założą sobie osobny temat.

A czego wiecej mozna sie spodziewac po jednym renderze? Slowotoku :D

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

1 minutę temu, Tainan41 napisał:

Trudno. Lepiej mniej, ale na temat, niż jakieś gównoburze tworzyć.

No gdzieś się ludzie wyszumieć muszą.

• Like 1

To niech idą na jakiś koncert lub mecz. A temat niech zostanie na temat... zobaczymy jak nowa narzędziownia ogarnie Hayabusę...na FB piszą, że idzie dobrze. Oby tak było naprawdę. 

A jak wyjdzie P-36 to będzie można się zacząć wypowiadać.

3 minuty temu, Tainan41 napisał:

zobaczymy jak nowa narzędziownia ogarnie Hayabusę...na FB piszą, że idzie dobrze. Oby tak było naprawdę. 

A jak wyjdzie P-36 to będzie można się zacząć wypowiadać.

Pełna zgoda.:super: