Kolekcjoner WP Napisano Sobota o 22:43 Share Napisano Sobota o 22:43 (edytowane) Już dłuższy czas chodziła za mną budowa RWD-6 ze znakami SP-AHM. I tak się szczęśliwie złożyło, że równo trzy lata temu ś.p. Kay Franz zrobił spółdzielnię kalkomaniową i udało mi się pozyskać w ten sposób kalki dla SP-AHM. Niech ten model będzie moim hołdem dla Krzysztofa "Kaya Franza". Model znany i lubiany. Prosty jak konstrukcja cepa, więc budowa to będzie formalność. Kalkomanie pierwsza klasa! Wytnę je ostrożnie i równo, żeby nie było widać za dużo folii. Chyba już ich nie muszę niczym pokrywać, tylko standardowo do wody i na model? Dwie pozostale kalki to pewne zapowiedzi moich kolejnych projektów Edytowane 16 godzin temu przez Kolekcjoner WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano Sobota o 22:47 Autor Share Napisano Sobota o 22:47 Profil i jedyna znana fotografia SP-AHM z książki Pana Andrzeja Glassa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano Sobota o 22:57 Autor Share Napisano Sobota o 22:57 Swego czasu (czyt. Dawno temu) zbudowałem już dwa pozostałe RWD-6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Ależ ja ten samolocik lubię Kibicuję, też ich kiedyś trochę nakleiłem, a teraz to bym sobie takiego w 1/48 chciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu Dobrze jest. Jedynie do poprawki będzie osłona za silnikiem, bo AHM nie miał ryfli i uchwytów czy co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi