Lucas HS Napisano 17 Marca 2009 Autor Share Napisano 17 Marca 2009 Z tymi zaciekami i brudami nie przesadzaj, żeby nie wyszło Ci jak w czołgu. Mam to na uwadze, zrobiłem tak symbolicznie, żeby widz wiedział, że jednak troszkę się brudzi. Nic więcej kombinował nie będę. Proszę, oto oryginał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Ok, o to chodziło, tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Jak patrzę na Twój B-2, to chyba zaraz pojadę do mojej Kobiety, u której stoi taki robiony przeze mnie, tylko że w 1:144, i Jej zabiorę, bo aż wstyd, jak porównuję mojego do Twojego... Z resztą co tu dużo gadać, na forum jest moja galeria: B-2 Stealth Bomber (Revell, 1:144), porównajcie sami... (btw nawet nie wiedziałem, że to było aż tak dawno - piąta strona od końca...) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 lol,no malowanie perfekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Ładne malowanko Gratuluję maskowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 A kaleczki masz przyklejone, że zacieki już robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Jakie kaleczki? Człowieku, od spodu jest tylko gwiazda amerykańska prawie na skraju skrzydła, i kilka srebrnych "kółeczek" z przodu. To wszystko jest dokładnie przemyślane, mam rozpisany każdy etap budowy, oraz rozpisane malowanie, na poszczególne czynności Będzie dobrze. Jak patrzę na Twój B-2, to chyba zaraz pojadę do mojej Kobiety, u której stoi taki robiony przeze mnie, tylko że w 1:144, i Jej zabiorę, bo aż wstyd, jak porównuję mojego do Twojego... Z resztą co tu dużo gadać, na forum jest moja galeria: B-2 Stealth Bomber (Revell, 1:144), porównajcie sami... (btw nawet nie wiedziałem, że to było aż tak dawno - piąta strona od końca...) Ale z drugiej strony nie można porównywać 72 do 144 ;) Mój model pozwala na większe szaleństwo Ok, o to chodziło, tak trzymaj lol,no malowanie perfekcyjne Ładne malowanko Smile Gratuluję maskowania Dzięki!!!! :piwo::piwo::piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koks Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Twój model nie pozwala na większe szaleństwo. Twój model to istne szaleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Stary , ja tam się nie wypowiadam bo słów szkoda ale żeby było obrazowo to napiszę że jak go kiedy zobaczę na jakiej wystawie to zabieram swoje modele i uciekam z podkulonym ogonem...MASAKRA!!!!!!! Jakie kaleczki? Człowieku, od spodu jest tylko gwiazda amerykańska prawie na skraju skrzydła, i kilka srebrnych "kółeczek" z przodu. A napisy na pokrywach podwozia? Widzę tam jakieś litery ED i coś jeszcze...No chyba że twój egzemplarz nie posiada takowych...żeby nie było , nie czepiam się,tylko upewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seito Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Będziesz go wystawiał w Będzinie? Muszę go zobaczyć na żywo, tego nie można przegapić! Twój B-2 jest piękny, jest niesamowity. No chyba, że... przyznaj się, to nie jest skala 1:72, tylko 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 A napisy na pokrywach podwozia? Widzę tam jakieś litery ED i coś jeszcze...No chyba że twój egzemplarz nie posiada takowych...żeby nie było , nie czepiam się,tylko upewniam Smile No tak, masz rację, ale pokrywy przyklejam na końcu, więc nie brałem ich pod uwagę jeśli chodzi o lakierowanie modelu Będziesz go wystawiał w Będzinie? Będę go na 100% wystawiał, zawsze chciałem coś wystawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 jak już Ci wspominałem... z resztą sam wiesz w każdym razie jedziesz z koksem elegancko, miło widzieć coś tak pięknego... tym bardziej, że w kawałkach kiedyś leżał u mnie dumny jestem, że teraz z takiego brzydkiego kaczątka robisz takie cudo!!! Powodzenia, do końca już masz nie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Zaprawdę powiadam, mam już dość tego maskowania. Chciałby się ktoś może zatrudnić u mnie na 1/8 etatu jako maskownik? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Mogę maskowac on-line ;). Nie narzekaj tylko rób, bo efekt świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Zaprawdę powiadam, mam już dość tego maskowania. Chciałby się ktoś może zatrudnić u mnie na 1/8 etatu jako maskownik? Maskuj, nie marudź!! ja już czekam na efekt końcowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Dawaj, dawaj, nikt nie mówił że będzie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Lucas HS pisze, że zmęczon okrutnie, skargę wymęczonego przez taśmy maskujące człeka słychać w tych słowach, a tu go jeszcze ochrzaniają zamiast pocieszyć Ładni koledzy, nie ma co! Lucas HS , to już finisz, 20 stron relacji za tobą, jeszcze tylko 2-3 i będzie meta, a tam już wszyscy z pochwałami czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Jakoś się doczołgasz, o ile nie zaplączesz się w taśmie maskującej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Łukasz, jak Ty robisz te zacieki olejami? Próbowałem powielać to co pokazywałeś na fotkach ale mi nie wychodzi "zaciekosmuga" tylko jakiś maz i nie wygląda to realistycznie.... Jak Ty to ścierasz dokładnie? I jak jest powierzchnia przygotowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spit Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Hej Lucas, modelik po prostu świetny, obserwuję dopinguję. Malowanie po prostu idealne, te zacieki i smugi wspaniałe, gratuluję. Niemogę się końca doczekać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Lucas HS, co jest? Koniec tuz tuż, a tu cicho... do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Albo będzie to rzut na taśmę, albo rzut ręcznikiem. W poprzedniej edycji było to drugie, więc teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Zapraszam do pre-galerii, po zakończeniu ankiety galeria właściwa powinna być gotowa. Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Lukas czy to twoja relacja na angielskim forum? http://www.britmodeller.com/forums/index.php?showtopic=12490 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 27 Września 2009 Autor Share Napisano 27 Września 2009 Nie, ale na niej się wzorowałem, dlatego jest pewnie trochę podobna. Tym czasem model przeszedł kilka zmian, a o galerii będę Was musiał powiadomić tylko pisemnie, ponieważ model prawdopodobnie ukaże się w Super Modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi