Szydercza Gała Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu No i temat morskiego ZIŁA uznaję za zamknięty. WARSZTACIK Model Zajebisty pod każdym względem, występują drobne PIenTY zwiazane z technologią wydruku 3D, ale zdecydowanie mniej i mniej wyraźne niż sie bałem. Użyłem toczonych masztów, zestawu z załogą oraz zestawu z dodatkowym śmietnikiem pokładowym. Nie dokładałem żadnych aftermarketów od innych producentów. Fajnie tak dla odmiany zriobic coś bez armatUF krwi flakUF i śmierci ( nie licząc ryb ) Gorąco polecam, statek w sam raz do postawienia na telewizorze, szczególnie jak sie posiada nadmorska hacjendę WIELKIE JOŁ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Zajebisty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Czuć klimat i zapach tak ryb, jak i samego starego kutra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Hel jea! Ładne toto bardzo jest! I fajnie, że bez armat wszelakich. Podoba mi się scenka z wysypującym się z sieci połowem oraz stado złożonych skrzynek na bakburcie. Jedynie żal, że wUjek z flaszkami na dziobie nie leci... Pozdrawiam, Marek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Dziwne kuterek płynie a za kółeczkiem sterowym nikogo. Autopilot Scenka super podoba się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Coś pięknego! Dosmaczone w ch...j. Chyba pójdę do bierdy, nabrałem ochoty na śledzia... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu jak żywy....piękny model....a relingi ta rdza to już poezja ...gratuluję 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu (edytowane) Ładny kolorowy klocek, który przyciąga wzrok. BoHdan udaje tylko ze pracuję, mowilem dać mu wino. Edytowane 6 minut temu przez Bartosz.B 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Dzieki za ciepłe słowa, no i cieszę sie ze sie podoba. Kuter płynie na autopilocie z kawałka sznurka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafly Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Ja dziękuję za wykonanie go na takim poziomie To chyba pierwsza taka rozległa praca w tej branży rybackiej, gdzie mimo wielu zachęt, mitów i pokus panowała relatywna abstynencja Aż mi się t0 przypomniało: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi