Szydercza Gała Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego No i temat morskiego ZIŁA uznaję za zamknięty. WARSZTACIK Model Zajebisty pod każdym względem, występują drobne PIenTY zwiazane z technologią wydruku 3D, ale zdecydowanie mniej i mniej wyraźne niż sie bałem. Użyłem toczonych masztów, zestawu z załogą oraz zestawu z dodatkowym śmietnikiem pokładowym. Nie dokładałem żadnych aftermarketów od innych producentów. Fajnie tak dla odmiany zriobic coś bez armatUF krwi flakUF i śmierci ( nie licząc ryb ) Gorąco polecam, statek w sam raz do postawienia na telewizorze, szczególnie jak sie posiada nadmorska hacjendę WIELKIE JOŁ 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Zajebisty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Czuć klimat i zapach tak ryb, jak i samego starego kutra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Hel jea! Ładne toto bardzo jest! I fajnie, że bez armat wszelakich. Podoba mi się scenka z wysypującym się z sieci połowem oraz stado złożonych skrzynek na bakburcie. Jedynie żal, że wUjek z flaszkami na dziobie nie leci... Pozdrawiam, Marek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Dziwne kuterek płynie a za kółeczkiem sterowym nikogo. Autopilot Scenka super podoba się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Coś pięknego! Dosmaczone w ch...j. Chyba pójdę do bierdy, nabrałem ochoty na śledzia... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego jak żywy....piękny model....a relingi ta rdza to już poezja ...gratuluję 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego (edytowane) Ładny kolorowy klocek, który przyciąga wzrok. BoHdan udaje tylko ze pracuję, mowilem dać mu wino. Edytowane 16 Lutego przez Bartosz.B 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego Dzieki za ciepłe słowa, no i cieszę sie ze sie podoba. Kuter płynie na autopilocie z kawałka sznurka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafly Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Ja dziękuję za wykonanie go na takim poziomie To chyba pierwsza taka rozległa praca w tej branży rybackiej, gdzie mimo wielu zachęt, mitów i pokus panowała relatywna abstynencja Aż mi się t0 przypomniało: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Ładne to. Nagroda Mnie brakuje ptaszydeł atakujących sieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Klimatyczna i świetnie wykonana praca. Cywil, a furty działowe po bokach kadłuba jak malowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Piękny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Lutego Autor Share Napisano 17 Lutego @zarukFurty na wypadek jakby sie jakiś sowiecki Dżak Sparoł napatoczył Niesamowicie dużo radochy miałem z tej UTki. To na pewno nie jest moj ostatni cywil. @marek d Na Ciebie zawsze mozna liczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Przemyślane od początku i zrealizowane zgodnie z planem. Przynajmniej tak wygląda. Nie umniejszając poprzednim to najlepszy Twój projekt w mojej opinii. Przyznam że na początku warsztatu liczyłem na bardziej sztormowe warunki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Lutego Autor Share Napisano 17 Lutego Wszystko było zaplanowane jak piszesz, w związku z czym nie mogło być bardziej sztormowo, bo by ryb nie ciągnęli. Może następnym razem. Też go lubię Może następny bedzie lepszy...a może nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tojarro Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Brawo. Gratuluję. Pięknie wykonany model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Lutego Autor Share Napisano 18 Lutego @tojarro A widzisz, jednak trafiają się jakieś galerie w dziale okrętowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tojarro Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: @tojarro A widzisz, jednak trafiają się jakieś galerie w dziale okrętowym celna uwaga na moje gapiostwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Jako żywy... świetny ten kuter. Jak zwykle kawał dobrej roboty. Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego W dniu 16.02.2026 o 14:10, Szydercza Gała napisał: To zdjęcie chyba najładniejsze. Świetna robota. Gratulacje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego No wyszła rewelka praca , woda, kolorki , i dzieję się na tej łajbie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Lutego Autor Share Napisano 28 Lutego Dzięki. To bardzo fajny temat i dający ogromne możliwości. Sam zestaw tez jest bardzo przyjemny w obróbce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Baardzo fajna praca - i wykonawczo, i jako model. Jest klimat, jest anegdota i historia. Osobne ukłony dla autora modelu. Świetnie, że takie modele powstają, ciekawe co następne?... 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafly Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca W dniu 28.02.2026 o 19:39, socjo1 napisał: Baardzo fajna praca - i wykonawczo, i jako model. Jest klimat, jest anegdota i historia. Osobne ukłony dla autora modelu. Świetnie, że takie modele powstają, ciekawe co następne?... Powinieneś się stanowczo domagać nobla za komentarze (ewentualnie nagrody od FIfa) Przepraszam, że dopiero teraz, już raz się przymierzałem ale złośliwy windows jaki mam na komputerze wywalił mi przeglądarkę. W planach szkutniczych teraz Pilot-25 (stan zaawansowania 76,98%) - industrialna z wyglądu pilotówka oblepiona oponami, o połowę mniejszy niż B-25, o połowę większy niż Emilka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi