Szydercza Gała Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu No i temat morskiego ZIŁA uznaję za zamknięty. WARSZTACIK Model Zajebisty pod każdym względem, występują drobne PIenTY zwiazane z technologią wydruku 3D, ale zdecydowanie mniej i mniej wyraźne niż sie bałem. Użyłem toczonych masztów, zestawu z załogą oraz zestawu z dodatkowym śmietnikiem pokładowym. Nie dokładałem żadnych aftermarketów od innych producentów. Fajnie tak dla odmiany zriobic coś bez armatUF krwi flakUF i śmierci ( nie licząc ryb ) Gorąco polecam, statek w sam raz do postawienia na telewizorze, szczególnie jak sie posiada nadmorska hacjendę WIELKIE JOŁ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Zajebisty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Czuć klimat i zapach tak ryb, jak i samego starego kutra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Hel jea! Ładne toto bardzo jest! I fajnie, że bez armat wszelakich. Podoba mi się scenka z wysypującym się z sieci połowem oraz stado złożonych skrzynek na bakburcie. Jedynie żal, że wUjek z flaszkami na dziobie nie leci... Pozdrawiam, Marek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Dziwne kuterek płynie a za kółeczkiem sterowym nikogo. Autopilot Scenka super podoba się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Coś pięknego! Dosmaczone w ch...j. Chyba pójdę do bierdy, nabrałem ochoty na śledzia... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu jak żywy....piękny model....a relingi ta rdza to już poezja ...gratuluję 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu (edytowane) Ładny kolorowy klocek, który przyciąga wzrok. BoHdan udaje tylko ze pracuję, mowilem dać mu wino. Edytowane 2 godziny temu przez Bartosz.B 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu Dzieki za ciepłe słowa, no i cieszę sie ze sie podoba. Kuter płynie na autopilocie z kawałka sznurka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafly Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Ja dziękuję za wykonanie go na takim poziomie To chyba pierwsza taka rozległa praca w tej branży rybackiej, gdzie mimo wielu zachęt, mitów i pokus panowała relatywna abstynencja Aż mi się t0 przypomniało: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi