abtb Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia (edytowane) Lecimy z kawą o poranku Dziś kolejny MiG, tym razem w wersji MFN, będącą czeską modyfikacją/unowocześnieniem wersji MF. Prezentowany egzemplarz został zmodyfikowany do standardu MFN w latach 1999-2000. Malowanie okazjonalne samolot otrzymał z okazji obchodów w październiku 2002 roku, 45- lecia istnienia Bazy Lotniczej w Caslav. Na kadłubie widnieje napis 22..slp (stihaci letecki pluk - pułk samolotów myśliwskich ) ku czci jednostki stacjonującej tam w latach pięćdziesiątych MiG -21MFN, 41 Eskadra Myśliwska, 4 Baza Lotnictwa Taktycznego, Baza Lotnicza Caslav, Czechy, październik 2002 Edytowane 12 Kwietnia przez abtb 36 Cytuj
barszczo Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia Świetny Pepik, obwieszony wręcz wzorcowo . 1 Cytuj
tommyk Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia Rewelacja! Czy to kamo to kalki Edka czy malowane od szablonu bo efekt mega wyszedł. 1 Cytuj
mig Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia Kolejny MiG-21 zrobiony na bardzo wysokim poziomie 1 Cytuj
abtb Napisano 13 Kwietnia Autor Napisano 13 Kwietnia 17 godzin temu, tommyk napisał: Czy to kamo to kalki Edka Tak, te z tym paskudnym zdejmowalnym filmem 10 godzin temu, Moses napisał: Noo coraz ładniej Co to wychodzi Staram się jak mogę Dziękuję wszystkim BARDZO za opinie Cytuj
jachud3 Napisano 13 Kwietnia Napisano 13 Kwietnia 3 godziny temu, abtb napisał: Tak, te z tym paskudnym zdejmowalnym filmem Zaryzykuję stwierdzenie, że są paskudne tylko wtedy, jak się go nie umie poprawnie ściągać Cytuj
Soris Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia Generalnie, to modele w malowaniach okazjonalnych, wg mnie, wyglądają przeważnie gorzej niż oryginały, Twój wyszedł bardzo dobrze, że aż go dodałem do listy "kiedyś se takiego zrobię" 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi