Szydercza Gała Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca No i nadejszła ta wiekopomna chwila. Patrolowiec skończony, powstawał w ramach projekciku, warsztat TUTAJ. Z dodatków uzyłem: załoga od ION i kilku z Black Cata, Bofors od HS, skrznia na flagi sygnałowe i nosze Black Cat, do tego dodatki własne. WINcYj grzechów nie pamiętam 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Eleganckie wykonanie,wielkie brawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Należny Krasnal 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca ejaje to ZUOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Fajna dynamiczna scenka, jest moc podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafly Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca (edytowane) MIAZGA! Pomijam, że wykonanie w tej skali poprostu cudo ale też piękne bombelki. Edytowane 17 Czerwca przez Rafly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Miało być dobrze, a wyszło jak zwykle, czyli SUUUUPER Kolejna piękna praca, szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Świetna praca, brawo. Aż trudno uwierzyć, jak szybko przeleciały te trzy miesiące... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca Dzieki, no niestety równo 4 miesiące co do dnia, także nawet gdybym zaczął terminowo, to i tak na czas bym nie skonczył Z drugiej strony ŻADEN z projekcikow nigdy nie zakonczyl sie o czasie wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca (edytowane) Nie martw się, żółta koszulka jest Twoja. Noś ją z dumą do pracy. Edytowane 18 Czerwca przez zaruk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Śrubuje nam terminy A potem dziwi się że nie w tą stronę było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca @Adamo722 no ale widzisz przeciez ze sruby sa dobrze zalozone, bo statek plynie do przodu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Czerwca Super Moderator Share Napisano 18 Czerwca Wyszło pięknie, aż miło się na twoją pracę patrzy. Gratuluję. PS. 9 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Z drugiej strony ŻADEN z projekcikow nigdy nie zakonczyl sie o czasie wiec... Spokojnie, jeszcze całe życie przed nami. Ja dopiero powoli biorę się za mój. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca - Śruby na pewno założone odwrotnie, a że nie dały się odkleić, to dorobiona podstawka, żenada... - 16 załamanie fali patrząc od lewej strony na przód tyłu podstawki wyszło bardzo nienaturalne, - podstawka sugeruje, że ziemia jest płaska - nie ma listewek po bokach, więc wodą powinna się wylać. Bardzo SF efekt, Mógłbym tak wymieniac bez końca. Ogólne wykonanie oceniam na - 16,7 Nie podoba mi się, bo nie ja go zrobiłem, więc musisz się jeszcze dużo nauczyć. Ja Ci nie pomogę, jakby co. Nie posz, nie dzwon, nie pytaj. Podsumowując mój wywód zajebisty! Kochałbym 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca TAK. PS: to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca (edytowane) Dobra Panowie, koniec podniecania się! Kochałem i model wygląda tak Wątek do zamknięcia! Edytowane 18 Czerwca przez chudyhunter 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sampo Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Co tu dużo pisać. Poprostu kolejny świetny model. Oglądam oglądam i jeszcze raz oglądam galerię i cieszę oczy coraz to kolejnymi szczegółami. I co z tego, że PeCet wyszedł super.. Dla mnie szoł skradł mistrz drugiego planu - Błyskawica 1/700, która pojawiła się na zdjęciu wrzuconym przez kolegę @Bartosz.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca piękne wytryski ! W dniu 18.06.2026 o 20:48, chudyhunter napisał: Wątek do zamknięcia! Mariusz przedawkował AI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 21 Czerwca Share Napisano 21 Czerwca W dniu 18.06.2026 o 20:48, chudyhunter napisał: Czarna Perła... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Czerwca Share Napisano 21 Czerwca Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 21 Czerwca Share Napisano 21 Czerwca Zdobędę się, rozumISZ, na odwagę i napiszę, że fajny. Pomimo, że się nie znam! Grzesznym człekiem będąc albowiem Pan kiedyś rzekł: "Ten kto chwaląc model kolegi swego, pomimo błędu merytorycznego, na wieki potępion będzie. Prędzej płotka przepłynie pod prąd, przez ucho śledziowe, niźli on dostąpi KrUlestwa Modelarskiego" - List do Groteskian, Księga Prawdziwych Modelarzy rozdział pierwszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Do nieba za fajny do piekła za mokry pozostaje czyściec modelarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi