Praetorian Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 Słuchaj kolego... Staraj się używać znaków interpunkcyjnych i dużych liter. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 Słuchaj Moderatora Pretoriana i innych, Moderatorów oraz Administratorow. Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 Dzizas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 No pięknie tu się ostatnio dzieje ładne relacje, dużo ciekawych modeli ;) i to nie tylko plastikowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 dużo ciekawych modeli ;) i to nie tylko plastikowych śledzenie poczynań pewnej osobistości na forum ma już u mnie symptomy uzależnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 śledzenie poczynań pewnej osobistości na forum ma już u mnie symptomy uzależnienia A u mnie powoli przeradza sie w nerwice maniakalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Jak narazie idzie fajniutko i ładnie , czekamy na dalsze relacje z budowy jakże wspaniałego dwuśladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 śledzenie poczynań pewnej osobistości na forum ma już u mnie symptomy uzależnienia A u mnie powoli przeradza sie w nerwice maniakalna... Się Majek nie przejmuj, to sie leczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Sorry ale nie mogłem się powstrzymać by wyrazić swą ogromną poprawę chumoru : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 24 Maja 2007 Autor Share Napisano 24 Maja 2007 Majek skory Ty już masz symptomy nerwicy maniakalnaj to co dopiero będzie jak rozpoczne budowe jeszcze wiekszego monstra Scani 12x4 Model powli nabiera kształtów i zaczynam wracać do swojego tempa.. egzaminy się skończyły JUPI !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 egzaminy się skończyły JUPI !!!!!!!! Ty to masz szczęście. Ja z modelami jestem zawieszony w czasoprzestrzeni do 15 lipca Narazie jedyne co robie związanego z modelarstwem to kupowanie modeli na zapas A tak poza tym to model prezentuje się już naprawdę okazale. Zastanawiam się jak to będzie jak go skończysz Życze powodzenia w budowie i czekam na kolejną aktualizację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Ty to masz szczęście. Ja z modelami jestem zawieszony w czasoprzestrzeni do 15 lipca Rolling Eyes Narazie jedyne co robie związanego z modelarstwem to kupowanie modeli na zapas Razz A siedzenie na forum, to co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Heh, Przemek w sumie masz racje. Ale nawet nie wiesz jak bardzo ciągnie mnie, żeby sobie usiąść i coś podłubać w modelach. A ja dłubie - tylko, że w książce od mikrobiologii, patofizjologii i diagnostyki laboratoryjnej - bo to mam w tym roku do zdania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Szczerze współczuję, bo sam przez to przechodziłem (co prawda w trochę mniejszym stopniu, bo to jeszcze liceum)... Na tym zakończmy offtopic, bo Miłosz nam chłostę sprawi Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 28 Maja 2007 Autor Share Napisano 28 Maja 2007 Zaraz wam tutaj złoje kufry i już nie będzie OT żartowałem Pora powrucić do relacji z budowy. A więc dorobiłem pałąki do mocowania oświetlenia. Wyższy będę musiał skrucic z 5 mm bo jest za wysoki. Zrobiłem płyte za siodłem. A także zaczołem pofilować płyte ryflowaną przed skrzynką na nadkolach. Fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Wygląda co najmniej dobrze Ja czekam na pomalowaną kastę Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 8 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2007 Wiele osub martwiło się co jest z Scanią. A no od przed wczoraj powruciła na warsztat. Zabrałem się ostro od pomalowania kabiny białą bazą a zderzaka niebieską bazą. Na kabinie powoli z taśmy 3M zaczynają powstawać szablony które potem zostaną wypełnione albo biała labo granatową farbą. Koniec zamulania. Lecimi z fotkami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Sierpnia 2007 Share Napisano 8 Sierpnia 2007 zaczynają powstawać szablony które potem zostaną wypełnione albo biała labo granatową farbą. Będziesz malował białą na białe tło Ps. Miłosz popracuj nad ortografią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Fajnie to wychodzi chodź widzę trochę nie doróbek np: ostatnie foto widać jakieś brudy przy kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 To jest taśma maskująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 A to pardą(przepraszam) myślałem ze jakieś brudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 A to pardą(przepraszam) myślałem ze jakieś brudy. Brudy może i owszem są, ale to nie jest kalkomania tylko jak słusznie zauważył jakub476 to jest taśma maskująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 Czy wydarzyło się coś nowego w model scania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 16 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2007 Trucker93 jak narazie nie wiele sie wydarzyło. To co widać na fotce leży już od Niedzieli i nie mam możliwosci polakierowania dalej,siadł oring w aerografie i czekam na kolejny inny który kupiłem i w ten sposób lakiernicze postępy co do kabiny stoją. Jak dostane aero odpalam ostro sprzent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 Fajnie bo już zacząłem się martwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi