Avi Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Tyle, że już wcześniej koledzy wspominali, że Italka nie robiła nigdy tego modelu... Bo możliwe że to nowa produkcja Italki sprzedawana pod szyldem Zwezdy. Mam parę modeli z Italki i wypisz wymaluj kanały doprowadzające tworzywo identyczne. Ale możliwe że to moje dywagacje tylko. Całe szczęście że opon nie zrobili z gumy no i jak to u zwezdy figurki do wyrzucenia. A czy wyobrażasz sobie, ze Italerii robi zupelnie nowy model, po czym.... nie sprzedaje go, tylko pozwala Zviezdzie go przepakować? Z marketingowego punktu widzenia byłby to absurd. Raczej to Italerii go kiedyś przepakuje. A tak przy okazji - na trzecim zdjęciu ramki widać wyraźnie (z boku) symbol Zvezdy, więc to chyba rozwiewa wszelkie wątpliwości. A co do figurek, to skąd wiesz, ze do wyrzucenie, skoro ich nie widziałeś jaszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 wiec4-13 Nie przesadzaj proszę, zvezda teraz robi nowe modele które nic wspólnego z italeri ,nie wiem czy widziałeś nowe figurki zvezdy lub też jej nowe modele sd kfz 251, kv-1 ,pe-8 to zupełnie inna jakość niż stare zestawy.Poniekąd nie dziwi mnie twoje przypuszczenie bo zvezda pełna jest starych zestawów italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilar_80 Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 TomaszDudek niedawno przerabialiśmy kwestie ceny . Owszem też sądze że podobnie tyle że od 50-60 do 80 maxymalnie. Cena tej Zvezdy to 65,00 zł, Dream już podał cenę hurtową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 pilar_80 Nio mówiłem że nie bedzie droższa jak 60 pare zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 A tak przy okazji - na trzecim zdjęciu ramki widać wyraźnie (z boku) symbol Zvezdy, więc to chyba rozwiewa wszelkie wątpliwości. Więc zgadzam się że to tylko moje złe przypuszczenia. Co do figurek to oglądałem w miarę świeży zestaw wympieł i gebirgsjagerów. W mojej opinii są takie jakieś "plastusiowate" Po Przyłożeniu do dragona mają inne proporcje, twarze są mało wyraziste szwy na mundurach i butach. No ale ja porównuje do dragonów 1 generacji więc może mam za duże wymagania Ale ciężarówka wypas, na pewno kupie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 A pro po nowego T34/76 Dragona: http://www.planetarmor.com/forums/showthread.php?t=5761 Co z tymi gąskami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Te na zdjęciach to nie są gąski z zestawu tylko plastikowe Model Kasten produkcji japońskiej. Ruchome, na sztyfcikach. Bardzo ładne i takoż drogie (ok. 150 pln za zestaw). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 A byłem pewien że to DS-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Cudowny ten Te Trity ctyry, po prostu kleić,kupować i niczego nie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Spozniony prezent gwiazdowy dla fanow 1/72 - kolejny zestaw z figurkami: (choc moze prezentem jest ukazanie sie wersji 251 z pak 7.5cm?) http://armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4708 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Fajnie, następny zestaw z figurkami, zwłaszcza, że figurki są b.dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Pojawiła się na PMMS recenzja nowego teciaka, oczywiście Dragon nie byłby sobą gdyby nie walną jakiś baboli, powoli mnie to zaczyna irytować. http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/dragon/dr6424.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Seb teciaki są jak pokemony, trzeba mieć je wszystkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Seb teciaki są jak pokemony, trzeba mieć je wszystkie! Heh, wiem, mam nawet 4 szt. i ten pewnie też w końcu trafi do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 No i długo oczekiwany Pz IV w 1/72 http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=DRA7321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Nowy Sherman w 1/35, na razie chyba można tylko zobaczyć na armoramie: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4746 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Fajnie, następny zestaw z figurkami, zwłaszcza, że figurki są b.dobrej jakości. Owszem, fajnie Szkoda tylko, że nie robią figurek oddzielnie, a to co dają w zestawach z pojazdami jest mało "uniwersalne" :( Szczególnie ci nowi panowie w niemiecko- amerykańskich mundurach- tylko w Ardeny się nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 http://www.dragon-models.com/catalog/dml/new/6393/6393-poster.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4836 czyli klepanie od nowa tych samych modeli ale z zimmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Ten model całkiem fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 No Jagtpanther bardzo ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Zrobili by coś nowego a nie ciągle te niemieckie pojazdy... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 No i długo oczekiwany Pz IV w 1/72 http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=DRA7321 JEEEEEEEEEEEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juchuchuuuuuuuuuuuuu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hans Olo ww2 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Nie ciesz się tak, jak zobaczysz cenę to Ci szczęka opadnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Widziałem cenę Shermana z Normandii. Coś ponad 40 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi