Kacperek315 Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 No powinno taniej wyjść niż Kupienie willysa Tamki i do tego żywica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Pokazały się CADy do SAS Jeepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Ciekawe ile sobie zażyczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Ciekawe ile sobie zażyczą W Stanach chyba 31$. Ale nie jestem pewien, kogo interesuje niech sobie sprawdzi na stronie Dragon-USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 http://www.dragon-models.com/html/7434poster.htm Może i było ale... Tajger und Kubełwagon w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugelblitz Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 No powinno taniej wyjść niż Kupienie willysa Tamki i do tego żywica. Willys Tamki jest stary i bardzo uproszczony, właśnie z nim walczę. Mnie sama poprawna lufa M2 przekonuje do Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=DRA7424 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 No pikny Panie dzieju, no i w 1/72 !! Ciekawe czy ma nasze kalki?? 1/72 British Churchill Mk. IV PS. wklejaj fotki jak możesz, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 PS. wklejaj fotki jak możesz, dzięki. Takiego wymogu w tym temacie jakoś nie zobaczyłem, tak więc jako "ja" uważam, że forum to grono istot rozumnych i kliknięcie z link bez fotki niżej nie jest problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Ale ułatwiajmy sobie życie, po co ja mam klikać, jak można wkleić miniaturkę i wszystko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Jak już mówiłem wymogu nie widziałem. Tak więc póki co będę trzymał się linkowania jeśli jeszcze coś wpadnie w oczy me. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 No pikny Panie dzieju, no i w 1/72 !! Ciekawe czy ma nasze kalki?? 1/72 British Churchill Mk. IV PS. wklejaj fotki jak możesz, dzięki. Jakie nasze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Skala zmowu coś przeczytał tylko nie do końca, nasze to Churchill ll ,a co do modelu to piszę się na 2/3 sztuki od ręki pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 No faktycznie, przeczytałem i usłyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Ot taka nowość/zapowiedź w 1/72 : http://modelforum.cz/download/file.php?id=652900&mode=view Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Nie nadążę kupować tych Dragonów. Co jeden to smakowitszy kąsek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Ba , nie dość że smakowite to jeszcze nowości a nie odgrzewane i wznawiane kotlety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 O ludki - Mamut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tales79 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Faktycznie fajny kąsek. Do tego dać myśliwca ze Star Wars, figurkę Hulka i będzie komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Raczej Snow Speedery i Snow Trooperow. Białe kamo i normalnie Hoth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 http://www.exito.sklep.pl/pl/p/CYBER-HOBBY-DRAGON-6681-135-Desert-Raider-SAS-4x4-w.50-cal-M2-M.G./9609 CZY JA DOBRZE WIDZĘ CENĘ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 http://www.exito.sklep.pl/pl/p/CYBER-HO ... -M.G./9609 CZY JA DOBRZE WIDZĘ CENĘ???!!! Niestety... Lepiej kupić świetną tamkę i black doga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tales79 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 brawo Dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Niestety... Lepiej kupić świetną tamkę i black doga. Albo lepiej Legenda niż Black Doga, choć tam w zestawie są elementy dla dwóch modeli, więc siłą rzeczy konwersja jest droższa. No ale można się dogadać i we dwóch zakupić. Dragon dał ciała - nie dość, że ten Willys jest gorszy od Tamiyi (chodzi mi o nowy model oczywiście), to jeszcze wymyślili cenę... no z dupy, nie owijajmy w bawełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Jedno im trzeba przyznać. Konsekwentną politykę cenową to oni mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi