Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O ile mi wiadomo Sagittarius3d prowadzi sprzedaż jedynie przez własną stronę.

• 4 weeks later...
Napisano

Podbijam

Czy ktoś z mieszkańców Dąbrowy Górniczej lub okolic mógłby wykonać w miarę dokładne zdjęcia wnęk podwozia i samych goleni MiG-21 1811? Samolot zostanie odmalowany w wakacje, został już umyty. Fotografie przydadzą się do wykonania modelu 1813.

TReS może znajdziesz czas (lub ktoś inny)?

• 5 weeks later...
  • 7 months later...
Napisano

Czy ktoś z Was orientuje się jaki był kolor wnęk podwozia w MiGu-21MF 7600?

Na zdjęciach jest zielonkawy, ale wolę się upewnić.

Może ktoś ma na ten konkretny samolot jakieś kwity?

Napisano

Dzięki za odpowiedź.

Ten 7600 w muzeum wygląda tak, zdaje się że ten kolor z Twojego zdjęcia jest pod tym któy jest teraz - chyba w muzeum go przemalowali na ten wściekły zieleniutki.

mig-21mf_13_of_20.jpg

• 2 months later...
Napisano

Mam pytanko, czy wszystkie wietnamskie migi miały malowane wnętrze kabiny w kolorze szarym ?. Mam zamiar zrobić Edkowego 1/48 i w instrukcji jest kolor szary, a nie turkusowy ?.

• 2 weeks later...
Napisano

Szara kabina, czarny pulpit, czarne uszczelki na zewnątrz osłony kabiny. Później już była turkusowa kabina, brązowe uszczelki.

PO5aslXK_o.jpg

• 1 month later...
Napisano

Robię Edka 1/72 i nasz egzemplarz 7600 i mam dylemat. Instrukcja sugeruje kolor wnęk podwozia jako szary, a na zdjęciach w necie jest po części zielony,a po części srebrny ?.

HZyx0cw.jpg

Napisano

Nie zwróciłeś uwagi także na wcześniejszą stronę gdzie było identyczne pytanie i odpowiedź

Czemu tam jest kolor srebrny też w tym temacie było wyjaśniane.

Napisano
Nie zwróciłeś uwagi także na wcześniejszą stronę gdzie było identyczne pytanie i odpowiedź

Czemu tam jest kolor srebrny też w tym temacie było wyjaśniane.

O faktycznie Solo pytał. Przepraszam najmocniej .

Napisano
Uważaj też na koła, Eduard podaje złą felgę.

W takim razie jakiej farbki użyć najlepiej do felg z Guze lub Hataka ?. Co do wnęk podwozia pod skrzydłami. to też jest kolor Humbrol 226 ?.