Leszek.Sz. Napisano 8 Lipca 2017 Share Napisano 8 Lipca 2017 http://www.sagittarius3d.pl/?45,01848- Dzięki, co prawda nakład wyczerpany ale może w jakimś sklepie ostał się jeden arkusz, chyba że ktoś ma i odsprzeda?. Podobają mi się te współczesne chińskie klony MiG-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 O ile mi wiadomo Sagittarius3d prowadzi sprzedaż jedynie przez własną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 2 Sierpnia 2017 Share Napisano 2 Sierpnia 2017 Podbijam Czy ktoś z mieszkańców Dąbrowy Górniczej lub okolic mógłby wykonać w miarę dokładne zdjęcia wnęk podwozia i samych goleni MiG-21 1811? Samolot zostanie odmalowany w wakacje, został już umyty. Fotografie przydadzą się do wykonania modelu 1813. TReS może znajdziesz czas (lub ktoś inny)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 W szóstym numerze Aeromax'a artykuł o SPS-141Je! (To chyba przypadek, że dotarłem do tego zasobnika miesiąc temu? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Kwietnia 2018 Share Napisano 23 Kwietnia 2018 Czy ktoś z Was orientuje się jaki był kolor wnęk podwozia w MiGu-21MF 7600? Na zdjęciach jest zielonkawy, ale wolę się upewnić. Może ktoś ma na ten konkretny samolot jakieś kwity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 23 Kwietnia 2018 Share Napisano 23 Kwietnia 2018 Humbrol 226 tak jak na tym zdjęciu link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Kwietnia 2018 Share Napisano 23 Kwietnia 2018 Dzięki za odpowiedź. Ten 7600 w muzeum wygląda tak, zdaje się że ten kolor z Twojego zdjęcia jest pod tym któy jest teraz - chyba w muzeum go przemalowali na ten wściekły zieleniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 23 Kwietnia 2018 Share Napisano 23 Kwietnia 2018 Nie, ten intensywniejszy zielony to podmalówki farbą od felg kół, wykonywana w jednostce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Kwietnia 2018 Share Napisano 23 Kwietnia 2018 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 Mam pytanko, czy wszystkie wietnamskie migi miały malowane wnętrze kabiny w kolorze szarym ?. Mam zamiar zrobić Edkowego 1/48 i w instrukcji jest kolor szary, a nie turkusowy ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 Kolor szary królował do PFMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 Dzięki. Nasze PFM-y też miały szary kokpit ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 Te które widziałem - tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 Wszystko jasne . dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 10 Lipca 2018 Share Napisano 10 Lipca 2018 Szara kabina, czarny pulpit, czarne uszczelki na zewnątrz osłony kabiny. Później już była turkusowa kabina, brązowe uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Sierpnia 2018 Share Napisano 13 Sierpnia 2018 Robię Edka 1/72 i nasz egzemplarz 7600 i mam dylemat. Instrukcja sugeruje kolor wnęk podwozia jako szary, a na zdjęciach w necie jest po części zielony,a po części srebrny ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 13 Sierpnia 2018 Share Napisano 13 Sierpnia 2018 Hej. Na stronie 2elm znalazłem takie zdjęcie, link poniżej: https://915d1d00-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/2eskadralm/galeria/codzienna-praca-w-eskadrze/2elm1.jpg?attachauth=ANoY7cp2oW9zTLQnQKuBCoBuZ6sXrRkhvv6krR1F7D6g09wFLSng2woEDAzJbq5gf5af9ZytvdiOQy6kURpn6VzBfUG24rT5eifsUkY9SVAlKZVBhYh5X-Slw9e_NQYdxmcwYPMBZ11uFj_ckxd5a5ZHYg-Qyu4CxqZUJbfqrB5_9ZOmFvaP07xkv-lkIZugyPd42exLe5aZgNtRrxB9BwqvK8fDG7CUHh3rONbnPPbsMCJ-tlpWu9LnlPjVHayJXKUe78QQGSHq&attredirects=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Sierpnia 2018 Share Napisano 13 Sierpnia 2018 No to robie tak jak na fotkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 13 Sierpnia 2018 Share Napisano 13 Sierpnia 2018 Uważaj też na koła, Eduard podaje złą felgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Sierpnia 2018 Share Napisano 14 Sierpnia 2018 Dzięki, nie zwróciłem jeszcze uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 14 Sierpnia 2018 Share Napisano 14 Sierpnia 2018 Nie zwróciłeś uwagi także na wcześniejszą stronę gdzie było identyczne pytanie i odpowiedź Czemu tam jest kolor srebrny też w tym temacie było wyjaśniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Sierpnia 2018 Share Napisano 14 Sierpnia 2018 Nie zwróciłeś uwagi także na wcześniejszą stronę gdzie było identyczne pytanie i odpowiedź Czemu tam jest kolor srebrny też w tym temacie było wyjaśniane. O faktycznie Solo pytał. Przepraszam najmocniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Sierpnia 2018 Share Napisano 15 Sierpnia 2018 Uważaj też na koła, Eduard podaje złą felgę. W takim razie jakiej farbki użyć najlepiej do felg z Guze lub Hataka ?. Co do wnęk podwozia pod skrzydłami. to też jest kolor Humbrol 226 ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 15 Sierpnia 2018 Share Napisano 15 Sierpnia 2018 Są podane w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Sierpnia 2018 Share Napisano 15 Sierpnia 2018 Są podane w instrukcji. Serio ?. Tam jest H 51, a na zdjęciach bardziej mi podchodzi pod H 70 ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi