Gerd Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 (edytowane) Jako podsumowanie wątku warsztatowego viewtopic.php?t=14184&highlight=e10 Entwicklungsfahrzeug E-10 und Raketentruppen -Galeria. wieksze: większe: itd... zapraszam do komentowania, przepraszam jednocześnie za niedogodnosci przy oglądaniu zdjęć. Od następnego tematu Fotosik idzie do kosza. Edytowane 3 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Dla mnie bomba ! Warto by było jedynie okopcić dysze silników odrzutowych. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Rewelacja Figurki po prostu finezja...Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Swietny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 ale klimatowe,swietna kolorostyka i malowanie figurek.calosc rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 (edytowane) Model PRO Edytowane 3 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Polatajm sobie Odlotowy klimat. Brawo za orginalny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Naprawdę świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 ciekawa i inspirująca diorama w świetnym wykonaniu, gratuluje Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Świetna i klimatyczna diorama, przywołująca trochę wspomnienia z nieśmiertelnej gry "Return to castle Wolfenstein" Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Świetna i klimatyczna diorama, przywołująca trochę wspomnienia z nieśmiertelnej gry "Return to castle Wolfenstein" Gratuluję Dokladnie to chcialem napisac. Brakuje jeszcze agenta Blaskowitza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Za klimat , za figurki , za resztę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Figureczki bardzo ładne, model tak samo, całość wygląda wyśmienicie. Miło się patrzy na takie cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Niemiecka piechota z JetPackami ??? Super , czuć klimat pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Lipca 2009 Autor Share Napisano 5 Lipca 2009 Dziękuję wszystkim za dobre słowo, cieszę się tym bardziej, że mam już ten projekt za sobą. Tak po prawdzie to ...Niemce mi nie leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Świetna robota! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Tak po prawdzie to ...Niemce mi nie leżą. Mam tak samo mój pancercośtam III już zarósł kurzem nieskończony. Ale dioramka super! Wykonanie i pomysł-wielkie brawa! Jesteś bardzo dobry warsztatowo. Za figurynki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Kapitalnie zrobiona, klimatyczna dioramka. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Super ! Gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi