mydlo Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Mam nadzieję wygrać w tym konkursie z czasem! An - 2 jednoznacznie kojarzy mi się z wakacjami i lotami widokowymi nad morzem. Poza tym skojarzeń z latem dopełnia taka oto scena: in box: W planie rzecz jasna, krowa będzie dojona przez pasterzy na łące pełnej stokrotek, ale z dyskusji przed konkursem wynikło iż musiałbym startować w kategorii dioramy, dlatego podstawka będzie stanowiła dodatek do warsztatu, do galerii już nie (o ile w ogóle to skończę 4 miesiące) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Fajny temat "z przymrużeniem oka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Na taką czekoladkę mam ochotę, kibicuję i czekam na postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Pomysł świetny kibicuję i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Mam nadzieje, że czekolada nadziewana, tylko nie jakimś badziewiem truskawkowym tylko porządnymi orzechami Życzę powodzenia i gratuluje pomysłowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Chyba tym leciałem kilkanaście lat temu. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Maja 2016 Ekstra!!!! Pokazałem rodzinie i się wszyscy zachwycili (najmłodszy zaraz zarządał kawałka "czeko") Trzymamy kciuki i życzymy słodkiej budowy :-) Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Pokazałem mojej Żonie i powiedziała, że też taki model chce ;) Ma już B737 Haribo, byłby do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Podoba mi się ten in box[WHITE SMILING FACE] Muszę się w taki zaopatrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Bez dwóch zdań kandydat do najoryginalniejszej interpretacji tematu. Jakby nie wyszedł Ci ten model, to i tak będzie przyciągać wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Bardzo mi miło ze względu na życzliwe przyjęcie mojego pomysłu, jeszcze bardziej mnie to motywuje Mam nadzieje, że czekolada nadziewana, tylko nie jakimś badziewiem truskawkowym tylko porządnymi orzechami Życzę powodzenia i gratuluje pomysłowości. taki mam plan i mam nadzieję że nie połamię sobie zębów na tych orzechach... W tym miejscu chciałbym się zwrócić z uprzejmą prośbą o pomoc merytoryczną. Mam raptem 6 zdjęć tego konkretnego egzemplarza i ciężko mi dopatrzeć się pewnych detali, gdyby ktoś dysponował zdjęciami to na prawdę mocno mi się przydadzą. Wiem że samolot stacjonuje w Szczecinie, a właścicielem jest firma Aerogryf. Pisałem nawet maila z zapytaniem czy udostępnią jakieś fotki, albo samolot do obfotografowania, ale cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Jak się prezentuje ten A-Model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Maja 2016 Jak się prezentuje ten A-Model?Też jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Jakie malowanie, ma nadzieję, że nie fioletowe, byłaby kryptoreklama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Jak się prezentuje ten A-Model?Też jestem ciekaw Prezentuje się zaskakująco dobrze i nie dobrze zarazem, tzn spodziewałem się totalnego gniota ale nie można tego o nim powiedzieć. Poprawnie odwzorowuje podział blach ilość żeber w skrzydłach, nawet kształt porównując z planami jest bliski oryginałowi. Natomiast jakość wyprasek pozostawia wiele do życzenia... Słowem prosto z pudła jest on nieakceptowalny, ale jest to ciekawy zestaw startowy. Miłym dodatkiem są dołączone blaszki. Jakie malowanie, ma nadzieję, że nie fioletowe, byłaby kryptoreklama ? powinienem w tytule zaznaczyć "Warsztat zawiera lokowanie produktu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Ale oszklenia to się napolerujesz. Wdzięczny temat na model, poziom trudności wybrałeś sobie znaczny, więc tym bardziej trzymam kciuki Na naciągi skrzydeł się porywasz w tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Ale oszklenia to się napolerujesz. Wdzięczny temat na model, poziom trudności wybrałeś sobie znaczny, więc tym bardziej trzymam kciuki Na naciągi skrzydeł się porywasz w tej skali? oczywiście że się porywam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Tym bardziej szacun ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 2 Maja 2016 Autor Share Napisano 2 Maja 2016 Chyba tym leciałem kilkanaście lat temu. Powodzenia Czy pamiętasz może jak ten samolot wygląda w środku, znalazłem kilka zdjęć i wnętrza mogą się znacząco różnić, niestety zdjęć oryginału nie mam i muszę improwizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Kilkanaście lat temu to u mnie bardzo dużo. Ale na pewno nie wyglądał tak, tylko normalnie siedzenia do przodu jak w autobusie. PW ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Jeśli fotele do przodu to tak: Na prawej burcie mogą być dwa rzędy siedzeń, lub jeden jak po lewej stronie. 4 rzędy. A nad siedzeniami opcjonalnie siatkowe półki, jak w starym PKSie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 2 Maja 2016 Autor Share Napisano 2 Maja 2016 No to teraz muszę dojść do tego która konfiguracja jest w W SP-FLZ, bo jakub476 leciał SP-FLY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi