R_Mazzi Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Model prawie prosto z pudła. Kalki Armo. Żywiczne kółka z bieżnikiem kontynentalnym. Minimalna ilość samoróbek. PS. Model Doc'a jest genialny jeśli ktoś się zastanawia czy warto wydać te pięć dych to powiem, że warto Edytowane 24 Października 2019 przez R_Mazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Witam! Pierwszy Posto - miód z boczkiem, palce lizać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Jak zwykle to u Ciebie bywa, model jest po prostu rewelacyjny Momentami nie chce się wierzyć, że to 1/72. Mam nadzieję w miarę szybko zobaczyć ten model na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Świetna sprawa. Bardzo ładny wozik ci wyszedł. zastanawia czy warto wydać te 50 dych to powiem, że warto No to trochę kosztowny - 500 peelenów to dla mnie za wysokie progi ;) Jedno pytanie- skąd te kółka? Jakaś krajowa firma się pokusiła o ich zrobienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Normalny bajer. Gratki. Bardzo mi się podoba. Wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 24 Maja 2011 Autor Share Napisano 24 Maja 2011 Mam nadzieję w miarę szybko zobaczyć ten model na żywo Będzin? No to trochę kosztowny [ciach]Jedno pytanie- skąd te kółka? Jakaś krajowa firma się pokusiła o ich zrobienie? Już poprawiłem Nie pamiętam firmy, pewnie Retrokit czy coś takiego, były kiedyś na T&T to kupiłem Cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 nigdy nie rozumiałem, co ludzie w tej pokrace widzą (to komentarz do pojazdu jako takiego). natomiast w twoim wykonaniu to cud, miód i orzeszki jak mawia klasyk gatunku. Mazzi Akbar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Mam nadzieję w miarę szybko zobaczyć ten model na żywo Będzin? No niestety w Będzinie mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Świetny, wygląda jak dobra 35tka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Rafale, jak wspominałem już wcześniej - świetny model w Twoim wykonaniu. Jedyny minus - przez Ciebie go wczoraj zamówiłem Dawaj figuranta.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Piękny model i wielki plus za polskie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Świetny model Rafale. Mam nadzieję, że poziomem dociągnę do Twojego Bardzo podoba mi się podstawka. Mam tylko pytanie co do kulek: czy na pewno były czerwone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Autoblinda prezentuje się bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 26 Maja 2011 Autor Share Napisano 26 Maja 2011 Dziękuję za pochwały Świetny model Rafale. Mam nadzieję, że poziomem dociągnę do Twojego Bardzo podoba mi się podstawka. Mam tylko pytanie co do kulek: czy na pewno były czerwone? Myślę, że nie tylko dociągniejsz ale i prześcigniesz Podstawka nieskromnie przyznam też mi się podoba (w sensie koloru gleby bo w sensie kompozycji jest raczej beznadziejnie pusta). Kulki... nie wiem czy czerwone ale na pewno ciemniejsze od reszty. Widać to doskonale np na wspomnianym w warsztacie zdjęciu z dowódcą oddziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Miałeś świetny materiał wyjściowy (widać to po nitach) i pięknie go wypacynkowałeś Co do podstawki to mi się podoba. Badyle lepsze od moich były mlowane? Ludek jak sądze pojawi się w szortach. Z pewmością ożywi całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 26 Maja 2011 Autor Share Napisano 26 Maja 2011 Piotrek trawa tradycyjnie nie malowana Ludek będzie w długich gaciach (chyba, że znajdę dawcę organów) ale za to z podwiniętymi rekawami i czapeczką a'la panzerwaffe Nie wiem jeszcze czy będzie oglądał mapę, czy się leniwie opierał o autko. Raczej to drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 27 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Podstawka uzupełniona o figuranta po przeszczepie kończyn górnych i głowy: I ujęcia trochę bardziej z góry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 ''Franek'' fajny - ino czego on tam tak wypatruje?Okrętów pustyni? Tak na poważniej - dobre uzupełnienie podstaweczki...ciekawe kiedy ja osiągnę taka biegłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 No ładne dopełnienie. Czym kurzyłeś pojazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Rafale, bardzo ładnie wyszedł. Nie pozostaje mi nic innego jak wziąść się za swoją Autoblindę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 27 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2011 ''Franek'' fajny - ino czego on tam tak wypatruje?Okrętów pustyni? Może foczek na plaży ;) No ładne dopełnienie. Czym kurzyłeś pojazd? Migami, kolorów dokładnie Ci nie powiem, miks kilku ziemisto-błotno-pustynnych. Rafale, bardzo ładnie wyszedł. Nie pozostaje mi nic innego jak wziąść się za swoją Autoblindę Ano Miały być trzy na raz i co? Radek też jakoś ze swoją nie nie rusza dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Very nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Rafale, bardzo ładnie wyszedł. Nie pozostaje mi nic innego jak wziąść się za swoją Autoblindę Ano Miały być trzy na raz i co? Radek też jakoś ze swoją nie nie rusza dalej. Wkrótce ruszam Wcześniej czekałem na koła od Radka, ale skoro już doszły to nie ma co zwlekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Śliczna i podstaweczka, i model, i figurka. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Świetny figurant, nie za długie baki ? Czy to Twoja premiera w tej materii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi