MICHNIK Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Volkswagen T1 "Linde" Skala: 1:24 Autor: Tomasz Michnicki Zdjęcia w plenerze: fot. Michał Łacny Mamy nadzieję, że pierwszy model Volkswagena T1 "Linde" ucieszy niejedno oko Więcej zdjęć (WIP): Modelwork: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=47542 Facebook (pełna relacja krok po kroku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Odgrzewasz... Ale i tak jest Choć mnie bardziej Samba się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Cudo i czad z nieziemskim kosmosem! To chyba najbardziej efektownie wykonany cywil jaki w życiu widziałem. Gratuluję z całego serca, biję pokłony i proszę o więcej Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Piekne, siedziec, patrzec, podziwiac... Ale, ale, czy to Grudziadz w tle widze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Ano Grudziądz. A ten most to wystarczająca inspiracja do pięknych zacieków i obić lakieru... ;) Piekna praca. Chciałbym tak umieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Obłędny!!! Gratulacje świetnej pracy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Modelem zachwycałem się już wcześniej. Tu na forum i na żywo (bodajże w Bytomiu). Teraz przychodzi mi piać z zachwytu (i zazdrości ;-) z powodu pięknych fotek. Po prostu bajka Co znaczy dobra oprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Boski! Jak z okładki -publikacji dla modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawooorem Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Genialnie to wyszło, normalnie masakra, ta dbałość o detale, a zdjęcia wyszły tak profesjonalnie, świetnie, długo Ci to zajęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Lipca 2015 Super Moderator Share Napisano 9 Lipca 2015 Superaśnie ;-) Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Niesamowity model gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 ..... aha. No cóż można napisać .... zaje-piękny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Lipca 2015 Super Moderator Share Napisano 10 Lipca 2015 Zapraszam na front :-) pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 rewelacyjny model i rewelacyjne zdjęcia gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Świetne zdjęcia i świetny model Na 6 photo wygląda jak świeżo wykluty zółw :V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Mistrzostwo, jak prawdziwy. Fotka admina stanowczo się należała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Genialny ogór . Czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Niesamowite. Genialne fotki wnętrza i zbliżenia. Opony i stolik - moje ulubione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHNIK Napisano 11 Lipca 2015 Autor Share Napisano 11 Lipca 2015 Niesamowite. Genialne fotki wnętrza i zbliżenia. Opony i stolik - moje ulubione. Dziękuję! Fajnie, że się podoba. Co do stolika, to można powiedzieć, że był to zupełnie odrębny projekt. Trochę się z nim bawiłem - prawie jak z dużym stołem 1:1 Mini deseczki do wykonania blatu ciąłem dremelem z dużej deski z oryginalnego starego drewna Więcej fotek stolika obejrzysz tutaj http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=119&t=45647 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Tak, stolik tez znam, do wnętrza jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHNIK Napisano 11 Lipca 2015 Autor Share Napisano 11 Lipca 2015 Piekne, siedziec, patrzec, podziwiac... Ale, ale, czy to Grudziadz w tle widze? Ano Grudziądz. A ten most to wystarczająca inspiracja do pięknych zacieków i obić lakieru... ;) Toruń koledzy... zdjęcia zrobione są w Toruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Ach te wszystkie pokrzyzackie mista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Model bardzo dobry. Z gatunku wybitnych. Realizm wnętrza jest powalający ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Genialny model. Gratulacje! A przy okazji dziękuję za inspirację do mojego nowego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 C-U-D-O!!! Piękne!!! Myślałem że to nie model a egzemplarz w skali 1:1!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi