Jakub Jastrzębski Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 A ma ktoś zdjęcia tych polskich A7V? Temat ciekawy, w sumie nawet nie słyszałem aby były u nas, może dlatego, że temat ten słabo mnie interesuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Polska broń pancerna.... Brzmi to bardzo interesująco i ja bym w to wchodził Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Wyszperałem na szybko o polskim A7V. http://mailer.fsu.edu/~akirk/tanks/pol/polisha7v.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Jastrzębski Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Znaczy polski A7V to bzdura... tak tez podejrzewałem, ale jako lajkonik w tym temacie wolałem tego nie pisać... Ale pomysł projektu dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturo's Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Co nie zmienia faktu, że historię polskiej broni pancernej możnaby zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 Mam z kolegami plan aby zrobić dioramke z 3 armiami i ma to być atak każdej z nich. Dioramka pokaże jak wyglądają czołgi z każdej armii w ataku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturo's Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 I co? Projekt grupowy zdechł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Wygląda na to że umarł śmiercią naturalną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 A może by tak spróbować go zreanimowć, tylko na okres po konkursowy? Przecież tyle było pomysłów. Ziwrzęco ZOO, do 50 cm. Trochę tego było. Może się sprężymy? A chętnych nie było mało. Pzdr Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Nie lepiej jak kaŻdy buduję swoje i po swojemu, nie przepadam za projektami grupowymi. Zawsze wychodzi to marnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Życie mój drogi nie polega na rezygnowaniu z wszystiego co się nie udaje, tylko na naprawianiu wad projektu i próbowaniu coraz to mocniej, aż się nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Życie mój drogi nie polega na rezygnowaniu z wszystiego co się nie udaje, tylko na naprawianiu wad projektu i próbowaniu coraz to mocniej, aż się nie uda Właśnie o to chodzi, a jeżeli komuś nie pasuje alternatywa projektu to przecież nie jest zmuszany. I kiedyś ktoś wspomniał o dyskryminacji pancerniaków współczesnych, robiąc projekt z maszyn II WŚ. Właśnie projekt ZOO może być rozwiązamniem. To we współczesnych maszynach (w nazwach) nie występują nazwy zwieżaków? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Rzeczywiście Zoo to chyba najlepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Nie wiem jak z dostęnością modeli w tym temacie, ale oprócz pancernego ZOO (pomysł świetny) mam pomysl - Daleki Wschód i Pacyfik - przegląd wojsk. Wyłączamy armię USA i mamy mnóstwo fajnego sprzętu do wyboru. Albo równie fajny temat - Afryka z wyłączeniem wojsk niemiec, anglii i usa z 2 WŚ. wspaniałe pojazdy z RPA (współczesne), wiele wojen z użyciem sprzętu radzieckiego i zachodniego. Druga wojna światowa - włosi, koalicjanci ( Australia, Nowa Zelandia, hindusi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Może: rosyjska współczesna technika bojowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Może: rosyjska współczesna technika bojowa? Tak super, a ci co robią wojny światowe to już do kąta? Niech ten projekt przynajmniej zostawi nieco pola manewru dla każdej z grup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 No to można zrobić projekt, do którego kwalifikowały by się rosyjskie współcześniaki, ale również sowieckie maszyny z IIWŚ. Wtedy będzie wilk syty i owca cała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 cześć Jestem tu nowy, tak sobie poczytałem temat i doszedłem do dwóch wniosków: 1)Zróbcie sobie ankietę, bo tak to każdy rzuca pomysł i nic z tego nie wynika. 2) nie da się wszystkich zadowolić , jak nie możecie się zdecydować to lepiej zrobić dwa różne projekty jeden po drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Kloce z drugiej wojny to prawie całe forum. Jak ma być jakiś ciekawy projekt to niech poszerzy wachlarz tematów na forum. Najlepiej to zróbcie projekt o tematyce dowolnej, a ograniczeniem niech będzie technika - scratchbuild ciekawe kto sie podejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 No to można zrobić projekt, do którego kwalifikowały by się rosyjskie współcześniaki, ale również sowieckie maszyny z IIWŚ. Wtedy będzie wilk syty i owca cała. Do tego mogłyby dojść jeszcze rosyjskie pojazdy zdobyczne:D Ciekawy mógłby też być: pojazdy kołowe IIWŚ i współczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 SmokHaosu, pomysł co najmniej genialny! Ale sądzę, że niewielu znajdziemy chętnych :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Pomysł fajny, no ale cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Ja bym chętnie w czymś takim wystartował, ale w te wakacje raczej już nie mam czasu, a zwłaszcza na skracze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 A może pojazdy zdobyczne? TKS-y, T-34 w niemieckim malowaniu itp. Do tego pojazdy z Lend-Lease w sowieckim malowaniu. Takie "pod obcą banderą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 mart72 to jest ciekawy pomysł ja bym chętnie w nim wziął udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi