R_Mazzi Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Kolejny z modeli ukończony przez Towarzyszkę Mego Życia potocznie zwaną Żoną. Nie do końca wiem, czy to rzeczywiście jak twierdzi Autorka Pz IV, coś mi się nie zgadza z liczbą kół, ale wydech wskazuje ewidentnie na Jotkę Kamo naturalne, stan fabryczny. PS. Sezon co prawda ogórkowy, ale jeśli gryzie za bardzo w oczy w Galerii to proszę do HydeParku z tankiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Najsmaczniejszy pojazd jaki w życiu widziałem. Brawa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 aż szkoda go ukroić . Piękny "model" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boozy Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 To raczej Marder III. Na IV to nie wygląda. W każdym razie byle smakuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad C Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Podziel się ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patterson Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Na co by nie wyglądał, wykonanie - rewelacja To teraz p.pancernym go, to znaczy ugryź go ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Można Twojej Szanownej Drugiej Połówce (SzDP) złożyć zamówienie na torcik urodzinowy? :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnowogro Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Gratulacje! Kapitalny prezent! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek_gnr Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 brakuje mi washa z polewy czekoladowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke Sky Walker Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Pomysł-10 Wykonanie-10 Musisz go jedynie trochę przybrudzić, a następnie zjeść Smacznego! Jakiej firmy ten model i jaka skala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 nie ma obic, jakiś taki za czysty jak dla mnie, mozna go podtopić alkoholem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławko Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Panzerek, że palce lizać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jager27 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Jak go będziesz jadł to sobie zębów nie połam po pod spodem może być stal Świetne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Genialne A jakaś podstawka będzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek17 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Mógłbyś sie podzielić Pozd:Arek17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajur Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 To jest zarazić lepszą Połowę swoim hobby!!! Ładnie dobrane kamo, nie przesadzone brudzenia. Przydałaby się jakaś podstawka i figurka, co nadałoby modelowi życia. Gratuluję wykonania Połówce, a Tobie Połówki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Czołg został poszatkowany na kawałki ale bynajmniej nie podkalibrowymi. Powiem tylko, że był mniamuśny Magdalenka Was chłopaki pozdrawia i dziękuje za opinie Następny "model" będzie niestety cywilny (nie ma co ukrywać, że czołgutek był po prostu wprawką przed Zygzakiem McQueen'em Można Twojej Szanownej Drugiej Połówce (SzDP) złożyć zamówienie na torcik urodzinowy? :-D Hehe a jak sobie wyobrażasz wysyłkę? Wiem, wiem żart przecież Zamiast zamówienia można liczyć na wątek warsztatowy, ale to już raczej na innym forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Po taki torcik to ja bym sam przyjechał ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Jaka to skala? Czym robione kamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Jaka to skala? Czym robione kamo? Laughing Wygląda na 1:24, co do kamo to wygląda na robione tajemnym niemieckim innowacyjnym zimmeritem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 a smakował jak Pz III czy IV? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 a smakował jak Pz III czy IV? Heh smakował, że tak powiem tradycyjnie Skala rzeczywiście tak pi razy oko 1:25. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Najlepszy czołg , jaki tu ostatnio widziałem !!!! Chetnie chciałbym go mieć u siebie na półce.............w lodówce ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Nooo Rafcio, czekam na skład pancerny, okopy wyciśnięte w masie z marcepanu i figurki z toffi. Smaczny kawałek sztuki modelarskiej, gratuluję Pani Magdo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumapolski Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Lufa gwintowana Jaki kaliber armaty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts