R_Mazzi Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Kolejny z modeli ukończony przez Towarzyszkę Mego Życia potocznie zwaną Żoną. Nie do końca wiem, czy to rzeczywiście jak twierdzi Autorka Pz IV, coś mi się nie zgadza z liczbą kół, ale wydech wskazuje ewidentnie na Jotkę Kamo naturalne, stan fabryczny. PS. Sezon co prawda ogórkowy, ale jeśli gryzie za bardzo w oczy w Galerii to proszę do HydeParku z tankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Najsmaczniejszy pojazd jaki w życiu widziałem. Brawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 aż szkoda go ukroić . Piękny "model" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 To raczej Marder III. Na IV to nie wygląda. W każdym razie byle smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Podziel się ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Na co by nie wyglądał, wykonanie - rewelacja To teraz p.pancernym go, to znaczy ugryź go ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Można Twojej Szanownej Drugiej Połówce (SzDP) złożyć zamówienie na torcik urodzinowy? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Gratulacje! Kapitalny prezent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 brakuje mi washa z polewy czekoladowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Sky Walker Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Pomysł-10 Wykonanie-10 Musisz go jedynie trochę przybrudzić, a następnie zjeść Smacznego! Jakiej firmy ten model i jaka skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 nie ma obic, jakiś taki za czysty jak dla mnie, mozna go podtopić alkoholem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Panzerek, że palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Jak go będziesz jadł to sobie zębów nie połam po pod spodem może być stal Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Genialne A jakaś podstawka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Mógłbyś sie podzielić Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 To jest zarazić lepszą Połowę swoim hobby!!! Ładnie dobrane kamo, nie przesadzone brudzenia. Przydałaby się jakaś podstawka i figurka, co nadałoby modelowi życia. Gratuluję wykonania Połówce, a Tobie Połówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 14 Lipca 2010 Autor Share Napisano 14 Lipca 2010 Czołg został poszatkowany na kawałki ale bynajmniej nie podkalibrowymi. Powiem tylko, że był mniamuśny Magdalenka Was chłopaki pozdrawia i dziękuje za opinie Następny "model" będzie niestety cywilny (nie ma co ukrywać, że czołgutek był po prostu wprawką przed Zygzakiem McQueen'em Można Twojej Szanownej Drugiej Połówce (SzDP) złożyć zamówienie na torcik urodzinowy? :-D Hehe a jak sobie wyobrażasz wysyłkę? Wiem, wiem żart przecież Zamiast zamówienia można liczyć na wątek warsztatowy, ale to już raczej na innym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Po taki torcik to ja bym sam przyjechał ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Jaka to skala? Czym robione kamo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Jaka to skala? Czym robione kamo? Laughing Wygląda na 1:24, co do kamo to wygląda na robione tajemnym niemieckim innowacyjnym zimmeritem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 a smakował jak Pz III czy IV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 16 Lipca 2010 Autor Share Napisano 16 Lipca 2010 a smakował jak Pz III czy IV? Heh smakował, że tak powiem tradycyjnie Skala rzeczywiście tak pi razy oko 1:25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Najlepszy czołg , jaki tu ostatnio widziałem !!!! Chetnie chciałbym go mieć u siebie na półce.............w lodówce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Nooo Rafcio, czekam na skład pancerny, okopy wyciśnięte w masie z marcepanu i figurki z toffi. Smaczny kawałek sztuki modelarskiej, gratuluję Pani Magdo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Lufa gwintowana Jaki kaliber armaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi