copycat Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Woda jest tak genialna że zamiast oglądać model to tylko na nią się patrzyłem. Podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Jeden z dwóch tematów konkursowych który śledziłem. Nie ma co się powtarzać. To co należało napisać , koledzy już napisali. Będzie problem przy głosowaniu. Nie ma , to , tamto. Brawo, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Aście nakadzili, aż nie wiem co powiedzieć Nic nie mów, tylko bierz się do roboty A tak BTW - dzięki Twojej rekonstrukcji, "ptaszek" trafił do moich planów budowlanych. Masz u mnie zgrzewkę piwa przy najbliższej okazji (w ramach licencji GNU GPL ;P) Pozdrowionka ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2011 To już byłby trzeci jaki powstaje na tym Forum i fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 No nieźle, nieźle, nienajgorzej ;) Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Super! Bardzo, bardzo mi się podoba! W którym miejscu będzie do obejrzenia? W tej "wieży" przy wjeździe do Helu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Docelowo trafi raczej na stanowisko B2 (główną siedzibę MOW - również przy wyjeździe lecz po drugiej stronie szosy), nie wiem natomiast kiedy Rybitwa tam trafi, bo z Dyrekcją ustaliliśmy, że model powinien się pojawić na kilku imprezach modelarskich, co z tego wyjdzie - zobaczymy. Oczywiście jak będzie już na Helu - dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Cześć Patrzę i napatrzeć się nie mogę , takiego pięknego morza dawno nie oglądałem, a i łajba baaardzo przyzwoita. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Nie przepadam za okrętami, ale ten jest po prostu mega!!!! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lalo Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 ... Gratulacje od modelu. Podobało mi się ten model i jego załogi. ... Jorge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavko Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Marcinie, Obserwowałem tę relację, podobnie jak inne Twoje dzieła, z nieukrywanym zachwytem. Model jest piękny! Zwłaszcza, że w królewskiej skali Pozdrawiam Slavko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam Jako zagorzały pancerniak musze przyznać że moim faworytem powinien być wagon Śmiałego bo jest zrobiony perfekcyjnie i pewenie by nim pozostał gdybym nie odwiedził "warsztatu" minowca :-) . Za efekt końcowy a także za ilość własnej pracy i pomysłów włożonych w stworzenie tak wiernej kopii z tak lichych (sic ! puszki) materiałów należy sie wykonawcy "Rybitwy" mistrzostwo w tym konkursie moim zdaniem jest nie do pobicia . P11 i Śmiały doskonale zrobione modele z gotowych elementów tylko pozazdrość wykonania .Rybitwa zrobiona od podstaw samodzielnie i w takim stylu to już wyższa szkoła modelarstwa ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 P11 i Śmiały doskonale zrobione modele z gotowych elementów O ile P7 tak to Śmiały to skrech totalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Oj i tak wszystko pod but Przynieść go Marcin tylko na następny klub to go solidnie zbutujemy A i goście ze Słupska i Kołczygłów się na następny klub zapowiadają, to osób do butowania będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Słupsk i Kołczygłowy na klubie, normalnie zaczynam się bać Jeszcze raz dzięki wszystkim za miłe uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 I kolejna wisienka na torcie, ciężko będzie, oj ciężko. Gratki kolego modelarzu, najszczersze gratki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Model jak model, się na tym kompletnie nie wyznaję, ale za wodę masz mój głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 CUDO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Jakoś dopiero teraz trafiłem na tę galerię i warsztat. Dawno nie czytałem tak znakomitej relacji, a część historyczna to naprawdę pasjonująca lektura. Dla mnie, umiejącego tylko poskładać podane przez producenta na tacy elementy, już samo wykonanie modelu z niczego zasługuje na wielkie brawa, a Tobie wyszedł on znakomicie, więc i brawa dziesięciokroć większe Woda przepiękna. Całość bardzo mi się podoba. Moje uznanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 25 Maja 2011 Autor Share Napisano 25 Maja 2011 Dzięki wszystkim, takie opinie motywują do budowy kolejnych "Pływadeł". Chciałem poinformować wszystkich, że 18tego czerwca wiozę Rybitwę na Hel i praktycznie od tego dnia będzie ja można oglądać, nie wiem jeszcze tylko w którym miejscu stanie, na dzień dzisiejszy nie wie tego również i Dyrekcja. Poza tym zawieziemy jeszcze kilka modeli (A-20G i trochę pancerki) Tak więc zapraszam do odwiedzenia Helu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 26 Maja 2011 Autor Share Napisano 26 Maja 2011 W wątku warsztatowym jest wszystko na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 26 Maja 2011 Autor Share Napisano 26 Maja 2011 Jest w wątku warsztatowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Chciałem poinformować wszystkich, że 18tego czerwca wiozę Rybitwę na Hel i praktycznie od tego dnia będzie ja można oglądać, Super, no to sobię już za nie długo obejrzę na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej A.Kamiński Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Drogi Kolego! W paxdzierniku 2018 r. organizujemy w Krakowie w Muzeum Narodowym wystawę p.t 100 lat Wojska Polskiego w Modelarstwie.Pojazdów i samolotów pokażemy setki. Problem jest z okrętami naszej MW, a Twoje dzieło zasługuje na udział w tej imprezie. Jeżeli chcesz je pokazać szerszej publiczności to podaj swój adres i ewentualne kontakty z innymi "okrętowcami" Pozdrawiam Andrzej Antoni Kammiński andrzej.kaminski@interia.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi