Ja Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 No proszę..., potwierdza się opinia, że Marcin jest specjalistą od udzielania satysfakcjonujących odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 !@##@%% czemu na podbeskidziu nie ma żadnych imprez modelarskich? Nawet sklepu nie ma:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 !@##@%% czemu na podbeskidziu nie ma żadnych imprez modelarskich? Nawet sklepu nie ma:/ - a gdzie jest to podbeskidzie ? - Marw ,niezła walke toczysz - łodzie wyszły super pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 20 Marca 2013 Autor Share Napisano 20 Marca 2013 Wczoraj popełniłem windy do obsługi bomów. Jestem z nich nawet zadowolony: Zdjęcie marne, bo robione telefonem. Dziś malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Ja też bym był... Tak patrzę poczekam, aż skończysz i wybiorę się do tego Muzeum i to przez Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Dokładnie, mam taki sam plan Nawet zaklepię sobie urlop na wyjazd Można by się zgadać na jakiś termin, co by większa ekipą się dział okrętowy zebrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 To zapraszam od 18 do 25 sierpnia na Hel. Będzie cały tydzień z Normandią na Helu (inscenizacje D-Day Hael 2013), Marcin też na pewno będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 25 Marca 2013 Autor Share Napisano 25 Marca 2013 Super pomysł, żeby chłopaki na D-Day przyjechali. Ja na pewno będę, Generał Haller też, czy Gryf to nie wiem. Raport słowny: - wykonana większość olinowania głównego masztu, - relingi od dziobu do pomostu bojowego. Fotki niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 Super pomysł, żeby chłopaki na D-Day przyjechali. To co, ustalamy szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 Hmmm... jak pamiętam, w Kuźnicy w sierpniu jest fajnie Imprezy D-Day też mi się podobały Warto zacząć chyba rodzinną akcję propagandową ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 That's the Spirit, Mate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 27 Marca 2013 Autor Share Napisano 27 Marca 2013 To lobbujcie chłopaki, fajnie będzie się spotkać. Gryf mało prawdopodobne że do tego czasu dotrze, ale będą inne ciekawe tematy modelarskie, jak choćby wystawa o broni pancernej 1939r. nad którą obecnie siedzi Sokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 28 Marca 2013 Autor Share Napisano 28 Marca 2013 Tak wygląda moja łajba w chwili obecnej - jest olinowanie głównego masztu, reling na pokładzie głównym, beczki od Sokoła oraz siatki: Dziś rano dostał jeszcze kilka naciągów od platformy masztu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Marcin, a skąd masz taką małą wersalkę? Nie widziałem jej u Ciebie w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 28 Marca 2013 Autor Share Napisano 28 Marca 2013 Bo siedziałeś na niej i dlatego mogłeś nie widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Świetna robota. Krótko mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Kolejna relacja ze stoczni. Skończyłem walkę z olinowaniem, zrobiłem pontony ratunkowe i dołożyłem trochę detali: Teraz pracuje nad uzbrojeniem. Widać już koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Za krzywo i nie trzyma osi a jak zrobisz lufki to będą za cienkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Za krzywo i nie trzyma osi a jak zrobisz lufki to będą za cienkie No i się nauczył ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Nie, to jeszcze nie ten poziom. Musi praktykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Będzie z niego przepiękny eksponat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teciak102 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 rewelacyjny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi