Erolek Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 To ten krakowski z hangaru silników: Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 I stała się jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 No i pięknie nie muszę już szukać. Dzięki panowie! Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 To zdjęcie trzeba zachować dla pokoleń - mam nadzieję że silnik Ipkinsa wyjdzie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2012 Hej! Skromna aktualizacja. Przetrasowałem jedną połówkę skrzydła. Jeszcze tylko 3 Jak już skończę trasowanie to w zasadzie najbardziej pracochłonne etapy będę miał za sobą. Zostaną tylko silniki i odtworzenie oszklenia nosa. Zamierzam wypróbować swoich sił w formowaniu z vacu. Nie widzę innej możliwości bo zestawowej "szklarni" nie brałem od początku pod uwagę. Narazie zbieram siły i materiały Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 A nie prościej było zbudować go od podstaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 No a wypuszczone klapy? Nie zrobisz nam tego, będą? Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2012 No a wypuszczone klapy? Nie zrobisz nam tego, będą? Prawda? Hehe będą będą! W modelu są one elementem górnej połówki skrzydła. Klapy Parta cierpliwie czekają na swoja kolej Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Fajnie! Ale wiesz, wszyscy będą czekać na tę stronę od skrzydeł, bo tego Part niezrozumiałym zrządzeniem nie robi Ta blacha falista, to będzie jazda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2012 Witam! Ale wiesz, wszyscy będą czekać na tę stronę od skrzydeł, bo tego Part niezrozumiałym zrządzeniem nie robi Ta blacha falista, to będzie jazda.. Wiem, wiem... będzie ciężko ale jak poświęcę dzień roboty to może się uda Tymczasem pomalowałem wnętrze i przetrasowałem górną połówkę prawego skrzydła. Zdjęcia robione tuż po malowaniu więc jest to bardzo surowy stan. Życia nabierze po wszystkich zabiegach "upiększających" Odcinek pt. "malowanie" część I Starałem się wzorować na fragmencie lotki bomby: Skrzydło: Wnęki: Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Wiele elementów naszych bombek znalazłem na Pustyni Błędowskiej, gdzie od x-czasu był poligon. Niestety nie dałem rady zabrać a dziś żałuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2012 Witam! Drugi odcinek malowania Detale dostały kolorów. Wciąż wygląda to dość płasko ale liczę na "washa" Kilku elementów jeszcze brakuje ale ogólnie wnętrze jest w 95% gotowe. Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Elementy wnętrza – rewelacja. Ale z tymi otarciami to się chyba za bardzo spieszyłeś. Mało przypominają wytarcia, a za bardzo maźnięcia pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Cudownie kolego Ipkinssie, doprawdy cudownie! Dawaj z washem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 No, Ipkinss. Oderwałeś się od peletonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Ja też takiego chce ! Piękna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Bardzo fajny ten Łoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Gdyby "łoś" był rzeczownikiem w rodzaju żeńskim, to powiedziałbym, że to ślicznotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 Hej! Dzięki za doping panowie! Wnętrze "zwashowane". Wymieniłem gaśnice i dodałem pasy. Myślę czego jeszcze brakuje ale poza magazynkami chyba mam już wszystko Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Uczta dla oka. Daj trochę zbliżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Ipkinss, piękne wnętrze, ale zastanawia mnie, dlaczego z tyłu kadłuba odwzorowałeś szkielet, i zostawiłeś bez malowania i bez niczego. Zapewne wyszedłeś z założenia, że tego i tak nie będzie widać. Jeśli tak, to po co to robiłeś? Mi by się nawet nie chciało, skoro będzie to niewidoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Nie sądzę, by Ipkinss pozostawił cokolwiek przypadkowi - tylna część kadłuba to zapewne srebrny - efekt dogłębnej analizy i dyskusji wiele postów temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 Witam ponownie! Zgadza się, tył pomalowany jest na aluminium Temat przeanalizowaliśmy kilka stron temu Na końcu ogona widać różnicę między plastikiem a kolorem wnętrza. Oto kilka zbliżeń kolego Mikele A tu z cennym ładunkiem Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Pięknie z detalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi