Jarekk Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Wreszcie z satysfakcję mogę zamknąć Warsztat i zaprezentować w Galerii owoc mojej półtorarocznej pracy. Czołg TK-S na prowadnicy szynowej. Prowadnica wykonana od podstaw natomiast tankietka to zestaw Mirage, mocno poprawiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Genialna robota tylko gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Twoje dzieło to kwintesencja modelarstwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Witam! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Po prostu ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Dobra - przestaję się zajmować modelarstwem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Przecudnej urody dzieło.I temat zacny. Pełen szacunek Oczywiście na stronę główną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Bardzo fajna podstawka. A modele to już rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Bezbłędny !! powalają na kolana detale no i te kolory są oszałamiające! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Piekna robota!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 Cieszę się, że model podoba się. Kolejna jego wersja, mam nadzieję że jeszcze ciekawsza, już jest na warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Twój model jest po prostu wspaniały Jarku ! Szczerze Ci gratuluję pasji i cierpliwości jaką się tutaj wykazałeś. Po prostu nie można się napatrzeć! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Modelarstwo przez duże M . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Genialna praca Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Mistrzostwo świata Chciałbym kiedyś się zbliżyć do twojego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 Chyba przesadzasz. Nadal doskonalę się w budowie modeli od podstaw. Ten jest dopiero 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Su[er. Kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Wspaniały i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Co ja Ci tu napisze? Bierz się za następny tylko tym razem ma się zgadzać liczba nitów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 Obiecuję, że będę je liczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Obiecuję, że będę je liczył. Nie wpędzaj ludzi w jeszcze większe kompleksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Całość jest po prostu piękna ! Jak patrze na Takie modele to widzę jak wiele jeszcze mi trzeba nauki i samozaparcia . Jedyne czego mi brak to jakaś figurka która dodała by trochę życia ( nawet jakieś zwierzątko ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Wspaniałe modele i piękna podstawka aż słów brak. Jedyna rzecz jaka mi się niezbyt podoba to to że szyny na których stoją modele kończą się przed skrajem podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 Wielu osobom podstawka nie pasuje do końca. Zgadzam się z nimi, jednak podstawka jest tymczasowa. Dlatego kilka zdjęć zrobiłem z długim torem od "Śmiałego" (4 ostatnie zdjęcia). Model po przekazaniu do zleceniodawcy (Legionowo) docelowo trafi do gabloty z pociągiem pancernym a podstawka do .... Dlatego nie robiłem jej dużej a tym bardziej z figurkami. Swoją kolejną prowadnicę planuję wykonać na większej winiecie i z lekko pootwieraną tankietką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Piękna praca. Czy ten kawałek starej deski wykorzystany na podstawkę to kawałek oryginalnego podkłady kolejowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 Czy ten kawałek starej deski wykorzystany na podstawkę to kawałek oryginalnego podkłady kolejowego? Tak. Udało mi się zdobyć kawałek wierzchniej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi