bazylms Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2015 Troszkę mi się o nim zapomniało - M3 Lee - Tamiya 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2015 I jeszcze jeden na dokładkę - Whippet MkA - Emhar 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Może ta biała biedronka mogłaby być miejscami więcej dotarta, ale reszta masterclass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2015 Autor Share Napisano 23 Lutego 2015 Valentine Mk.VI - Miniart 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Piękności! Gratuluję, bo jest czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Valntyna bardzo mi się podoba. A i pokrak z wielkiej wojny też niczego sobie. Świetna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Bardzo fajne masz te swoje prace, szczególnie udane zdjęcia kolekcji. Dla mnie na plus jest to, że sporo modeli ma podstawki z figurkami i to robi cały klimat. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Maja 2015 Autor Share Napisano 13 Maja 2015 Pz.kpwf.III ausf.E - Dragon 1/35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Zazdraszczam... Kolekcji i talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2015 Type 2 Ka-Mi - Dragon 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zlevikk Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Robiąc swój pierwszy model w życiu - Panzer II podpatrywałem i wzorowałem się głównie na twoim warsztacie tego samego modelu. Ogólnie świetnie wykonane modele. Pozdrawiam i dziękuję za inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2016 Autor Share Napisano 11 Lutego 2016 Pz.kpfw. IV ausf. G - Dragon 1/35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Super maszynka Muszę też spróbować z podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Bardzo ładne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Ładne masz te czołgusie. Zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 Jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 Ten japończyk bardzo gustowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Super kolekcja. Ostatnie 6 modeli jak dla mnie topowe. No i ten zimowy Sherman był na głównej swego czasu - w pełni zasłużenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Października 2016 Autor Share Napisano 9 Października 2016 T-34/85 - Cyber hobby 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Bardzo fajnie Ci wyszedł ten teciak. Brudzenie nie za duże, w sam raz. Cieniowanie też optymalne. Czego mi brakuje - może troszkę grudek ziemi na dole wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Listopada 2016 Autor Share Napisano 6 Listopada 2016 Mi-24 Hind - Italeri 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2017 Warrior - Academy 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 22 Stycznia 2017 Share Napisano 22 Stycznia 2017 Zdecydowanie pancerka na plus, malowanie brudzenie w ideał, ładnie sie oglada, podstawka dodaje uroku, kolejne wrzucaj choć by na nią, Mil mimo ze ladny jakos nie wyciąga twoich umiejetnosci które pokazujesz w pancerce. Fajnie plastiki lepisz. Pzdr Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2017 I dlatego w innych działach występuję tylko gościnnie. Zdecydowanie w pancerce czuję się najlepiej, choć chcę mieć te kilka samolotów i okrętów które mi się podobają, nawet jeżeli wykonanie jest przeciętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Super prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi