pawlik Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2012 Bracia okrętowcy! Wesołych świąt dla wszystkich ! i szczęśliwego nowego roku! Dużo trafiony i wymarzonych prezentów. Dla doświadczonych weteranów i początkujących młodzieńców! Ja jutro cumuję w trybie nagłym w szpitalu. Kiedy wyjdę czort wie , czy o własnych siłach czy nogami do przodu . Każda opcja jest możliwa . Co dalej z relacja? , czas pokaże. Święta i zapewne nowy rok w szpitalnym łóżeczku. Pozdrawiam podglądaczy i piszących coś w mojej relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Rychłego powrotu do zdrowia, oczywiście nie tylko ze względu na dokończenie modelu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Życzę powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Dużo zdrowia życzę i wszystkiego - zewsząd i od wszystkich- co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Trzymaj się i najlepszego, dużo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Również wesołych życzę I wracaj do zdrowia jak najszybciej, nie daj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Nie wystarczy Pawel, ze ja juz leze w szpitalu? Po dabla sie tam pchasz? Wracaj szybko do zdrowia i do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seine Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Ja także życzę powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2012 No i udało się o własnych siłach wyjść akurat 24 grudnia około 15.30. Zapowiedziano mi że około końca stycznia mogą mnie wziąć na "przecinkę w organiźmie" i stracę kawałek płuca lub wątroby. Zależnie od wyników badań jakie mi zrobili przy okazji . Zgubiłem 4 kg ,no to sobie teraz odbijam .Stara gwardia się nie poddaje walczy do końca! Dzieki wszystkim za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 NO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2012 Kurde balans! Łapy swędzą (nie od świerzbu) tylko do roboty , sił mało ale powoli kilogramy odbudowuję , tylko jak gdy znowu listę tego co mogę szamać mi skrócili! Za około kilogram do półtora dojdę do swojej starej normy.Puki co wystrugałem sobie coś w 350-ątce, ech ten zapaszek plastiku, farby,kleju i ta radocha na koniec. Wiem perwers i zboczeniec-maniakalny.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 To może jakieś zdjątko, co by się z kolegami tą perwersją podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2012 Żadna rewelka można by rzec prosto z pudła. Ot takie wypociny człowieka osłabionego. Nie chcę zacnego grona przyprawić o boleści brzucha ze śmiechu ,nawet malowanko trochę kiepsko poszło,łapy się lekko jeszcze telepią od dłuższego trzymania aerka .... No chyba że powstanie dział " jak nie należy robić i malować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 To moze by tak jeszcze usunac trotelskie posty z calym zamieszaniem z watku? Zrobione. Wylądowało w archiwum. To tylko informacja - potem wywalę. Zajmijmy się dalej warsztatem Pawła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kula5nw Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Dobra Paweł dawaj zdjęcie , taki przerywnik dla oczekujących wznowienia Badenka , a Tobie również zrobi się lepiej na serduch, że coś drgnęło do przodu Zdrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2013 Jest to ryzykowne kula5nw ! Wielbiciele floty japońskiej nie obsypią mnie kwiatami kwitnącej wiśni , mogą ganiać z mieczykami i okrzykiem "banzaj!" i wielką chęcią zrobienia mi harakiri czy seppuku lub czegoś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Ten okręt wygląda jak skrzyżowanie Bismarcka z King Georg V - lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kula5nw Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 to miał być relaksacyjny przerywnik, więc samuraje dadzą Ci spokój jeśli nie to i tak damy im radę, torped ci u nas dostatek , najwyżej pójdę z godnością na dno, a zważywszy że uwielbiam ponorki to można by rzec że już tam byłem i zawsze mogę wyjść na powierzchnię Fajnie że nie opuszcza Cie dobry humor, spokojnie czekamy na updejty Zdrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2013 kula5nw,no to stało się !Dzisiaj okopuję się na Corriegidorze lub Baatanie , a wieczorkiem przechodzę do partyzantki w filipińskiej dżungli .Pewnie nie te kolory lub coś... Mam blaszki ale uzupełnię jak ręka będzie pewniejsza. Żebym ja tak naprawdę przeżywał krytykę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kula5nw Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 powiem tak..jak ktoś lepi op z II WŚ i chce aby projekt był relaksacyjno-szybko-zadwawalający to zawsze mam "zaciesz" na gębie . Bo w większości przypadków ilość dodatków, blaszek, pokładów, samych otworów przelewowych jest na tyle duża iż "potencjalna ofiara" takiego podejścia musi poświecić na ten okręcik sporo więcej czasu niż zamierzała, co mnie cieszy, bo lubię oglądać warsztaty tego typu . Jeśli chodzi o linię przejścia kolorów to kurcze nie powiedziałbym, że to źle wygląda, ba to wygląda b.dobrze. Co do odcieni kolorów to nie będę pisał nic z uwagi na "przekłamywanie kolorów" przez monitory, choć ten szary wygląda na malowanie o wiele bardziej gęstą farbą (przynajmniej takie odnosi się wrażenie)- jedno zdjęcie to trochę za mało, by napisać coś więcej. Reasumując: baza jest, można ją w zależności od "zdrowotności" i nastroju powoli "wyciągać" ....no i było się bać... Zdrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2013 A chciałem uzupełnić małe szczelinki w kadłubie , dotaszczyłem kadłubek do kuchni jak żonki nie było. Zgroza! jestem tak słaby że nie udało mi się go wciągnąć na stół , niewiele brakło a miałbym pełne galoty z wysiłku! Czyli zostało mi rozrysowywać drobne elementy , nadbudówki itp. i w ten sposób jechać powoli do przodu. Dlatego robię coś w 350-ątce w wolniejszych chwilach ,mniej wyczerpuje siły ,gotowe elementy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Paweł zmarł wczoraj rano. pogrzeb jest 23 lutego o godzinie 11 w Pruszczu Gdanskim w kościele przy ulicy Chopina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Najszczersze wyrazy współczucia dla Rodziny i Przyjaciół Pawła. Pierwszy raz w życiu w taki sposób dowiedziałem się o czyjejś śmierci. Przykro... Bartłomiej Lippa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Biedny Pawlik, osobiście co prawda nie miałem okazji go poznać osobiście, ale jego dokonania modelarskie budziły zachwyt i z dużą przyjemnością czytałem jego posty... Spoczywaj w pokoju Bracie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viltianus Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 czyli już... nie skończy tego, co zaczął. śpij, kumplu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi