analogic Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 (edytowane) No i to by bylo na tyle..dziekuje wszystkim za porady i inne uwagi!! . . . . . . . . . . . . . . . . Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Piękna robota. Ciekaw jestem jaką długość ma cały skład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Robi ogromne wrażenie . Gratuluję wyniku i podziwiam wkład pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 10 Października 2012 Autor Share Napisano 10 Października 2012 Piękna robota. Ciekaw jestem jaką długość ma cały skład? Rozmiar podstawy: 248cm na 33cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Imponujące Zarówno tematyka, jak i wykonanie. Brawo Brakuje mi zdjęcia pokazującego całość składu. Chyba jednak powinno być "The Brave". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 10 Października 2012 Autor Share Napisano 10 Października 2012 Imponujące Zarówno tematyka, jak i wykonanie. Brawo Brakuje mi zdjęcia pokazującego całość składu. Chyba jednak powinno być "The Brave". Zdjecie calosci wstawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 10 Października 2012 Autor Share Napisano 10 Października 2012 sygnaturka 'made in poland' na etykiecie to fajny motyw, ale tak kontrowersyjnie pasuje do pociągu oryginalnie austriackiego..:>ale sam model bardzo sympatyczny Znalazlem ta czcionke gdzies na Polskiej stronie..,bylo napisane "przedwojenna pocztowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Chylę czoło... czekam na drezynę z tankietką... w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 sygnaturka 'made in poland' na etykiecie to fajny motyw, ale tak kontrowersyjnie pasuje do pociągu oryginalnie austriackiego..:> Kmil pomyliły Ci się dwa pociągi pancerne "ŚMIAŁY". Ten pierwszy to Pociąg Pancerny Nr 2 - faktycznie exaustriacki. Jednak model przedstawia Pociąg Pancerny Nr 53. Zbudowany jak najbardziej w kraju w zakładach Cegielskiego (przekazanie nazwy po wycofaniu tego pierwszego z eksploatacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Wszystko mnie się podoba poza jednym szczegółem. Nazwa własna pociągu przetłumaczona na angielski. Poza tym kawał roboty gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 No na to czekałem(warto było)kawał modelarskiej dobrej roboty jak wspomniał kolega Kosynier niepotrzebnie tłumaczona nazwa własna ale to pikuś model jest Polski zrobiony przez Polaka to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Kawał dobrej roboty, szczerze gratuluję modelu i wytrwałości. pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Czapki z głów ! Gratuluję wytrwałości i dbałości o takie detale . P.S Jeszcze w oczy rzuciło mi się świetne malowanie figurek, szczególnie ich cieniowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Super projekt. Naprawdę jest czym się zachwycać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Kawal dobrej modelarskiej roboty ! Wszystkie "ochy" i "achy" już były wiec się nie będę powtarzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Robi wielkie wrażenie. Gratulacje i wielkie brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Koledzy wcześniej wszystko napisali. Ja się tylko pod tym mogę podpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 No to tak, naczekaliśmy sie trochę na finał, ale całkowicie rozumiem ogrom pracy włożonej w model. Trochę to będzie banalne ale brak mi ochów i achów , model tak piękny że nawet nie przychodzi mi do głowy szukanie jakichś babolków ( o ile takowe występują). Nie widzę również sensu opisywania tego jak podobają mi się poszczególne detale, ponieważ zbliżenia jak i widok całościowy robi na mnie piorunujące wrażenie. Podsumowując klasa sama w sobie jedna z najlepszych prac ostatnich miesięcy, ciekaw jestem co następne pójdzie na warsztat, gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Piękny model tylko jednej rzeczy mi brakuje... Zdjęć wyrazu twarzy tubylców jak to zobaczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Piękny model tylko jednej rzeczy mi brakuje... Zdjęć wyrazu twarzy tubylców jak to zobaczyli Lubię to ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 ciężko coś dodać do powyższych wpisów. pokłony za pracę ku chwale Ojczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Szacun normalnie!! a jakie reakcje oglądających tubylców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Coś pięknego, klimat normalnie miażdży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 To będzie chyba "model roku" podjąłeś się niesamowicie ciekawego tematu wykonanie jest rewelacyjne, widać ogrom pracy nad tym cudeńkiem jednak jako kolejarz przyczepił bym się do zbyt luźnych sprzęgów, skład by się "zerwał" i nigdzie nie pojechał ale... jako modelarz nie mam żadnych uwag, nie znajdę raczej dziury w całym - GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi