maszynista93 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Witam 3,2,1,0 ... Dziś po ponad 8 miesiącach od rozpoczęcia wątku na forum i 100-nym wpisie w warsztacie oficjalnie dobiegła końca budowa T43 Model został w całości od podstaw zbudowany przeze mnie, wykonany z polistyrenu, miedzi i szpachli w skali 1/35 zainteresowanych zapraszam do WARSZTATU Dziękuję wszystkim którzy śledzili warsztat i pomagali mi w budowie, szczególne podziękowania dla pana JSJ za pomoc w rozszyfrowaniu danych konstrukcyjnych życzę miłego krytykowania ... jak zawsze liczę na wasze komentarze Pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Jesteś dla mnie mistrzem i niedoścignionym wzorem. Model super - gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 To ja powiem tak zamykam domowy warsztat i biorę się za grabienie liści. Brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Nie wypowiem się bo kopara opada na to mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Piękna robota, nie mam się do czego przyczepić, wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 piekny teciak ,malowanie i eksploatacja mistrzowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kula5nw Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 no i pięknie to wyszło, gratulacje choć jak się patrzy na to zdjęcie- trzecie od dołu na wprost-to tak jakby model krzywo stał, bo wieża leci mu na lewą stronę, ale to chyba kwestia ustawienia, dobra kończę bo mnie jeszcze zlinczujecie ale mnie chodzi tylko o zdjęcie a nie model- bo jak wspomniałem wcześniej i modelik super, piękny warsztat i modelarz, który potrafi słuchać dobrych rad, jeszcze raz gratulacje, acha.... mój ojciec dał się nabrać na pierwszy ogień że to T-34 , na którym się kiedyś szkolił i przesiadł na nowsze, a potem się zreflektował i szczena mu opadła- także pozdro również od niego i stwierdzenie -KAPITALNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Dobrze że pozbyłeś się tego za mocnego cieniowania. Model sam w sobie prezentuje się świetnie a wiedząc że jeszcze większość została wykonana od podstaw to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Bardzo podoba mi się Twój model. Fajnie pomalowany i pobrudzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Dla mnie Mistrzostwo Świata. Gratuluję bardzo udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 Sam kiedyś zrobiłem od podstaw, na podstawie czeskich gazet kartonowy T-34, ale daleko mu do tego cudeńka. A teraz, z ciekawości obejrzę warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 A co tu krytykować? Sam zrobiłeś to sam krytykuj. Mnie się model podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2012 dzięki wszystkim za dobre słowo jak to mówią "zawsze to dodaje motywacji do dalszych działań" niemniej jednak w modelu są niedociągnięcia i daleko mu do mistrzostwa ale o jak na prototyp prototypu to może jakoś ujdzie tak jakby model krzywo stał, bo wieża leci mu na lewą stronę masz rację -to jedna z jego największych wad jednak efekt na zdjęciu jest zdecydowanie spotęgowany przez cienie i nieco krzywe kadrowanie, w realu aż tak nie razi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Nie mogłem nic nie napisać.Modelik naprawdę zacny a muszę przyznać ,ze miałem okazję widzieć go w realu w fazie bardzo wczesnej produkcji i po ukończeniu.Chyba nigdy nie zdobędę się na włożenie tyle pracy i serca w model. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Jak to było? Niedaleko pada jabłko... Model smakowity no i jedyny taki. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Świetna robota:) Gratuluje umiejętności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Witam. Model piękny. Nie dość, że zrobiony od podstaw to jeszcze rewelacyjnie pobrudzony. Nic tylko podziwiać prawdziwy kunszt modelarski. Za tak niezwykły i oryginalny model dałbym 6 ale to chyba nadal za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Robi wrażenie, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Witam! Ochów i achów mi zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić! Po prostu rewelacja i już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Straszny cudak z tego T43. Gratuluję świetna praca i mistrzostwo z malowania. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 12 Października 2013 Autor Share Napisano 12 Października 2013 Dzięki panowie za słowa uznania przyznam jednak, ze jestem zaskoczony odświeżeniem tematu, sądziłem że umarł już dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Model rewelacyjny i przede wszystkim bardzo ciekawy czołg. Przydał by się jakiś rys historyczno-konstrukcyjny i fota pokazująca go obok T-34 /76 i T34/85. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi