M.A.V. Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Rrrrrobi wrażenie Zresztą jak wszystko poprzednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Fajnie A te osłony na kapturku nie powinny być mniej zaoblone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 15 Maja 2016 Autor Share Napisano 15 Maja 2016 powinny i takie się już stały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 Blisko co raz bliżej , jeszcze parę drobiazgów zostało i będzie zasłużony koniec. Z grubszych rzeczy dorobiłem jeszcze drabinkę do drzwi bocznych, a z mniej grubszych to np. stateczniki dostały czerwone końcówki, a segmenty łopat od spodu nr od 1-20. A poniżej takie robocze zdjęcia z milusiowymi gadżetami. ps. A widzieć Milka z bliska i posiedzieć w nim bezcenne cdn...niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 ps. A widzieć Milka z bliska i posiedzieć w nim bezcenne O Panie szacunek za miniaturę! W zeszłym tygodniu kolejny raz się im przyglądałem z bliska i nie widzę różnicy między oryginałem, a modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 No, prezentuje się rewelacyjnie !! Może w końcu go będzie można na żywca obejrzeć ;P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 Dziękuję, A pewnie, że będzie można Już mi nawet pewien pomysł zaczął chodzi o next śmigło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Hm...... to bardzo słuszna koncepcja!!! Jak możesz to się pochwal co Ci po głowie chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 Się pochwalę jak wszystko skompletuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 UUUUUczta dla oka panie......aaaale bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 A dziękuję, ale ja byłem tylko wyrobnikiem, nad wszystkim czuwał inżynier budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Pięknie wygląda. A jakie to szczęście mieć takiego kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 A dziękuję, ale ja byłem tylko wyrobnikiem, nad wszystkim czuwał inżynier budowy Nie przeceniajmy ;-) Mikołaj- skończ Sukę i rozgrzeb coś śmigłowcopodobnego i będziesz mieć kierownika ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Mikołaj- skończ Sukę i rozgrzeb coś śmigłowcopodobnego i będziesz mieć kierownika ;-) A to jest argument z kategorii nie do obalenia.. Gwoli sprawiedliwości dodam tylko, że dobrzy ludzie z branży czuwają nad moją Suczką i wiele razy uniknąłem dzięki temu niezamierzonych błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 26 Lipca 2016 Autor Share Napisano 26 Lipca 2016 Reasumując: dobry kierownik to połowa sukcesu Tymczasem ostatni gadżet od mila: lekka torpeda lotnicza MU90 Impact gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2016 No i nastał koniec prac przy Milusiu, 4 lata minęły.... Kilka zdjęć tutaj, reszta będzie w galerii. Czas na budowę następnego śmigła do kolekcji No i oczywiście bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli przy budowie "czternastki", twórcowi kalek, farb itp. Ale w szczególności głównemu inżynierowi - Qalimarowi THE END Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Szczerze to cokolwiek by to nie napisać to będzie niewystarczające... zatem napiszę krótko: WIELKI SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiSza Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Kiedy ty go w Inowrocławiu na żywo pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Brawa za wspaniały model, brawa za scratch, brawa za wytrwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 3 Września 2016 Autor Share Napisano 3 Września 2016 Bardzo dziękuję Kiedy ty go w Inowrocławiu na żywo pokażesz? W konkursie nieprędko, bo przecież własnych nie wystawiamy, ale jak przyjadę w przyszłym roku autem to go pewnie zabiorę. A jak trochę sobie "odpocznę" to zaczynam zabawę z kolejnym: http://www.airliners.net/photo/Poland-Navy/Mil-Mi-14PS/1698389 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiSza Napisano 4 Września 2016 Share Napisano 4 Września 2016 Jako wystawowe wystawiamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 4 Września 2016 Share Napisano 4 Września 2016 Robert specjalnie nic nie pisałem, bo wiedziałem że w Świdnicy zobaczę go na żywo. Wrażenia bardzo pozytywne , i tylko można wyrazić szacunek za efekt końcowy. Bardzo udany model. Jeszcze raz gratuluję. Nawet podświetlane wnętrze, do którego jak pamiętasz byłem sceptycznie nastawiony, przekonało mnie na żywo, że jest w tym modelu potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 W sumie to mógłbyś tam jeszcze taką figurkę dorzucić ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi