marioba Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Witam Szanownych Forumowiczów! Kolejny mój gniot w galerii Sherman M4A3 76(W) Free French Forces. Italeri 1:35. Jak robiłem i jak malowałem, opisałem w warsztacie http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=35124 Zapraszam do oglądania i oceniania... I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Wygląda super. A i jeszcze jedno, gdzie twój pływający Sherman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Bardzo udany model, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Świetnie wykonane ślady zużycia, zabrudzenia czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Model świetny, jeśli chodzi o malowanie Olive Drab jesteś dla mnie mistrzem, każdy kolejny Twój model mnie w tym utwierdza. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Szczęka opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 porostu zajeb............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Ehh Mariusz, nie dajesz szans nam, maluczkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 3masz poziom. Kolejny udany model. Co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Model pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Mariusz, podoba mi się jak wszystkie twoje modele zresztą. Co najbardziej mi się w nich podoba to fakt, że bez wielkiego syfienia i błocenia uzyskałeś naprawdę fantastyczny efekt. Gratuluję warsztatu - sam bym tak chciał. A co następne? Pewnie kolejne M4 z wspólnego warsztatu na które również doczekać się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Podoba mi się jak dla reszty kolegów , masz smak w tym kolorze bardzo dobrze mi się go odbiera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Świetnie wykonane ślady zużycia, zabrudzenia czołgu. Gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Podoba się, nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Świetnie wykonane ślady zużycia, zabrudzenia czołgu. Gdzie???? W d..., że tak odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Fajny,naprawde fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2013 Witam! Gdzie???? Na przykład tutaj: W d..., że tak odpowiem. Nieee, w d..., na pewno i zdecydowanie "nie"! I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Nie przejmuj się, brudzenia SĄ i SĄ dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2013 Witam! Nie przejmuj się, Absolutnie, niczym i nikim się nie przejmuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Również dołączę do zasłużonych ochów i achów. Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Bardzo ładna praca. Kolejny raz napiszę: szkoda,że nie ma większych zbliżeń czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Lutego 2013 Autor Share Napisano 3 Lutego 2013 Witam Szanownych Forumowiczów! Po tygodniowej obecności mojego Shermana, wypada coś napisać... Dziękuję za pozytywny odbiór i konstruktywną krytykę tego mojego ulepka! Jeszce raz wielkie dzięki.... I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Świetnie wykonany, bardzo mi się podoba Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Tak jak większość Panów skomentuję model podobnie bo niezmiernie mi się podoba. Na prawdę robi wrażenie. Wygląda rewelacyjne i nie pozostaje nic innego jak pogratulować warsztatu i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Piękna robota! Brawo za realizm i wyłamanie się z reguły "Sherman = ciężarówka"! Widać tu specyficzną sylwetkę i odnosi się wrażenie, że pojazd za chwillę ruszy do walki. Jeszcze raz gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi