Sławekb Napisano 26 Października 2013 Autor Share Napisano 26 Października 2013 Dorzucam to co póżniej będzie czerwone...tzn.bardziej czerwone ...no to się wysiliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Października 2013 Autor Share Napisano 26 Października 2013 No to coś tam jeszcze zmajstrowałem,bo dzisiaj dłużej ponoć śpimy... ...no i trzeba chyba iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Października 2013 Autor Share Napisano 27 Października 2013 przymiarki kabli...i się powoli zapełnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Świetna robota. "Plemnik" jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Października 2013 Autor Share Napisano 27 Października 2013 Dzięki...stan aktualny-narazie prawa strona..... i kawałek spodu na szybko... ...narazie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xellus Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Ładna ta dłubaninka! Podoba mi się i szacun dla Autora!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Dużo się nie zadziało,ale zawsze coś do przodu...zdjęciami to raczej nikt nie pogardzi... stan obecny... ...moja ulubiona jakość zdjęć ...poprostu-LUBIĘ TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Października 2013 Autor Share Napisano 30 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Października 2013 Autor Share Napisano 31 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Października 2013 Autor Share Napisano 31 Października 2013 Sławek czy to jest już jakiś zwiastun galerii? he...coś ty tak tylko pokazuję jaki jest etap...mam szał na kalki,bo są za duże i się drą ...na lewe drzwi strzępy kalki już są w koszu.....te na nosie właśnie się układają po płynie,ale nie wiem co z tego wyjdzie,bo już jest pęknięcie...mam nerwa no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Wytnij szablony z folii. Mniej nerwów, a efekt lepszy. Kształty są przecież proste jak budowa cepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Października 2013 Autor Share Napisano 31 Października 2013 Wytnij szablony z folii. Mniej nerwów, a efekt lepszy. Kształty są przecież proste jak budowa cepa. Witam...jaką folię masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 dżizussss, ale baboli, najpierw godła teraz krzyże . Kto mi powie, jak robiąc kalki pod model można tak się popisać? Ciekawe ile jeszcze pułapek czeka na pozostałych arkuszach kalkomanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Ciekawe ile jeszcze pułapek czeka na pozostałych arkuszach kalkomanii Duuuużo, bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Na szczęście Aeroplast to nie moja skala. A w 1:72 polecam Rotor Decals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 A w 1:72 polecam Rotor Decals Goń Pan się Nie ma modelu, do którego można nalepki zrobić, po drugie priomo to nikt tego nie kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Października 2013 Autor Share Napisano 31 Października 2013 Nieee no jakoś trzeba będzie wybrnąć,ale wiecie jak to jest jak człowiek chce juuuuuż i liczy na to,że poprostu walnie kalki i po sprawie...może takie fatalne to one nie są,ale trzeba obchodzić się z nimi jak z jajkiem...MI-4 mam rozgrzebanego i już korci,a tu MI-2 już cztery miesiące grzebię...ale leci ten czas ...no i poprostu czasami brakuje cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Witam...jaką folię masz na myśli? Zwykła błyszcząca kolorowa folia dostępna w każdym papierniczym za ok 7zł za arkusz. Jeśli chodzi o moc kleju, żaden problem go osłabić- przyklejasz kawałek na płytkę plastiku, wycinasz żądany kształt, odklejasz, przyklejasz z powrotem, aż do momentu, gdy uznasz, że jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Dokładnie jak qalimar Ci podpowiada, zrób sam szablon, nie wiem jakie licho pokusiło Ciebie na te kalki. Na nosie nakwiększe ryzyko było, drzwi jeszcze jak Cie mogę ale nos, sam bym to malował, płyny czasami nie dają rezultatu naciągnięcia, a sam nos ma za obły kształt. Kółko chyba nie problem wyciąć, a o krzyżu już nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Października 2013 Autor Share Napisano 31 Października 2013 Dzięki panowie...co by człowiek bez was namodelował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Października 2013 Autor Share Napisano 31 Października 2013 Dokładnie jak qalimar Ci podpowiada, zrób sam szablon, nie wiem jakie licho pokusiło Ciebie na te kalki. Na nosie nakwiększe ryzyko było, drzwi jeszcze jak Cie mogę ale nos, sam bym to malował, płyny czasami nie dają rezultatu naciągnięcia, a sam nos ma za obły kształt. Kółko chyba nie problem wyciąć, a o krzyżu już nie wspominając. wiesz jak jest...jak człowiek nie wsadzi gwożdzia w kontakt,to nie będzie wiedział co to prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 drzwi jeszcze jak Cie mogę Rozumiem, że pisząc to, nie widziałeś oryginału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Listopada 2013 Autor Share Napisano 1 Listopada 2013 Witam panowie...tak zapytam z ciekawości,może już wcześniej pytalem-nie pamiętam....czy ktoś dysponuje jakimiś innymi fotkami(poza tymi dostępnymi z netu) tego egzemplarza?....bo nigdzie nie widziałem akurat zdjęć drugiej strony śmigłowca .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Listopada 2013 Autor Share Napisano 1 Listopada 2013 Sławku mam nadzieję , że się przyda, rób i działaj bo idealny poradnik ADAMIE... .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi