DARTH Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2014 Budowa wygląda dobrze i przy takim poziomie nalezy trochę zainwestować w fotografię, zdjęcia są ostre ale przydało by się tło i lekkie wyostrzenie. Dzięki Rafał, może wymyślę coś do galerii. Tymczasem Pan Wagner i Wittmann na swoich miejscach. Figurki jeszcze "surowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Widzę, że będziesz tuningował chłopaków blaszkami Abera. Nie mogę się doczekać. powodzenia w dalszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Mam nadzieję że już niedługo malunki rozpoczniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 To są figsy z Legenda?? jakoś słabo wyglądają w porównaniu do moich jakie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 To są figsy z Legenda?? jakoś słabo wyglądają w porównaniu do moich jakie miałem. Tak Janusz to jest legend,ale nie są tragiczne tylko fotki . Tymczasem Tygrys na ukończeniu. Dostał Km w jarzmie. Oraz dodatkowe ogniwka, w tym celu trzeba było dorobić kilka elementów. Zaczepy na wierzy dostaną jeszcze uchwyty. Jak widać na fotkach zacząłem rozwiercanie gąsek , więc jak widać decyzja zapadła. Ale żeby nie było za pięknie, to jak wiadomo otwory nie są w oryginale idealnie okrągłe, i z tym nie mam już zamiaru nic robić, takie zostaną. Do zakończenia zostały jeszcze boczne liny i parę drobiazgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Szkoda że nie możesz mu Friuli dać. Cała reszta wygląda elegancko tylo gąski. Chyba że komuś zostały i mógłby parę podrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 A ruchome gąski z AFV Clubu? Też świetnie wyglądają. A "Kotecek" piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Świetne ślady po wypychaczach :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 Świetne ślady po wypychaczach :> You the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eruc13 Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Do zakończenia zostały jeszcze boczne liny i parę drobiazgów. Jak to, nie będziesz kolorował? A te ślady po wypychaczach to fakt, za bardzo widoczne ale pewnie poprawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 Do zakończenia zostały jeszcze boczne liny i parę drobiazgów. Jak to, nie będziesz kolorował? A te ślady po wypychaczach to fakt, za bardzo widoczne ale pewnie poprawisz Cześć Jacek, do kolorowanek jeszcze mnogo czasu przede wszystkim tona roboty przy gąskach jak widzisz, no i podstawka heh będzie łąka z krzaczorkami to trochę się nadłubię a jeszcze figurasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Budowa zakończona, teraz nastąpi rozłożenie modelu na części i przygotowanie do malunków, ale to trochę potrwa ponieważ teraz będzie syzyfofa praca, czyli dopracowanie gąsek i w między czasie praca nad podstawką i figsami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Wywiercone dziury na ogniwach nie wyglądają zbyt dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 W gęsiach AFV owszem wypychacze są ale WYPUKŁE i łatwo je usunąć nożykiem. Jak w swoim tygrysie zastosowałem i wygląda to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2014 Winietka prawie gotowa, dojdą jeszcze ślady po gąskach i ewentualne poprawki po przymocowaniu gotowego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Na pancerce kompletnie się nie znam. Wygląda GRUBO!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Z czego drzewka? dasz jakieś zbliżenia na nie w lepszym oświetleniu? Wydają się wyglądać bardzo dobrze. Tygrys super, aczkolwiek, jak zauważył Dumo, rozwiercone gąski wyglądają również w mojej opinii słabo. Zostawiłbym pełny ząb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Nieładnie Daniel, pominąłeś etap budowy podstawki. Szkoda. Ładnie się prezentuje. Maluj go wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Wszystko fajnie Daniel,tylko mam jedno małe "ale" Mianowicie ta ramka od obrazu.Psuje cały efekt. Mogłeś użyć byle jakiej deseczki itp. i do niej dokupić chociaż jakieś frezowane listwy i przyciąć po kątem 45 stopni i zrobić obramowanie. Wyglądało by to o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Daniel prezentuje się to naprawdę zacnie Uwaga Piotra jak najbardziej słuszna. Przemaluj tą ramkę chociaż na czarno. Nie będzie tak dawała po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2014 Na pancerce kompletnie się nie znam. Wygląda GRUBO!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Dawid. Z czego drzewka? dasz jakieś zbliżenia na nie w lepszym oświetleniu? Wydają się wyglądać bardzo dobrze. Tygrys super, aczkolwiek, jak zauważył Dumo, rozwiercone gąski wyglądają również w mojej opinii słabo. Zostawiłbym pełny ząb. co do roślinności odsyłam do kolegi wojtek1984jedlicze który wykonuje przepiękne okazy flory w dziale giełda. Nieładnie Daniel, pominąłeś etap budowy podstawki. Szkoda. Ładnie się prezentuje. Maluj go wreszcie. Krzysiu od początku budowy Tygrysa winietka już była umyślona w łebku więc nie było potrzeby Wszystko fajnie Daniel,tylko mam jedno małe "ale"Mianowicie ta ramka od obrazu.Psuje cały efekt. Mogłeś użyć byle jakiej deseczki itp. i do niej dokupić chociaż jakieś frezowane listwy i przyciąć po kątem 45 stopni i zrobić obramowanie. Wyglądało by to o wiele lepiej. Daniel prezentuje się to naprawdę zacnie Uwaga Piotra jak najbardziej słuszna. Przemaluj tą ramkę chociaż na czarno. Nie będzie tak dawała po oczach Panowie ramka jest brązowa tylko fotograf ze mnie marny, ale zobaczymy może ostatecznie zmieni się kolor Świetnie wygląda. Dzięki Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Bardziej mi chodziło o podejrzenie procesu budowy. Zawsze się można czegoś nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schiller Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 O w mordę... Widzę że jest dobrze... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Trzeba było zostawić pełne zęby, anie wiercić.. Wyglądało by to o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi