smialus Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 Model przedstawia samolot w malowaniu 40 Eskadry Lotnictwa Taktycznego ze Świdwina wyprodukowanego w 1988 r o numerze seryjnym 37816 w nowym kamuflażu. Wzbogacony elementami żywicznymi Neomega oraz blachami Parta. Kalki S-PRO oraz pudełkowe plus wkład własny, malowany humbrolami, pactrami, alcladami, gunze i model masterami. Wash olejny oraz suche pigmenty. Kalki jak widać niektóre się świecą mimo stosowanych płynów oraz lakieru błyszczącego. Szczególne podziękowania dla GEM'a oraz BOMI21 za udostępnienie paru bambetli. Zapraszam do galerii, która wyszła jak wyszła, nigdy nie zastosuje jako podkładu białego i pogody słoneczno - pochmurnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 Powiem tylko "miazga"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 Potęga , z duperelki którą wypatrzyłem to wyloty luf działek powinny być czarne z chromowanymi wylotami odwrotnie niż u Ciebie. Galeria w warsztacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 27 Września 2013 Autor Share Napisano 27 Września 2013 Leszku faktycznie się zapędziłem. Pisałem do moderacji o przeniesienie do galerii, pomyliło mi się i tak jakoś wyszło, że trafł tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 Kolejny z serii tych,na które chce się patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 Pięknie pomalowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 Opad szczeny zaliczyłem Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Przepiękny , gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Będzie za tydzień na Paprykarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 28 Września 2013 Autor Share Napisano 28 Września 2013 Prawdopodobnie tak. Zobaczymy jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Najs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Fajnie kadrowane foty, z eleganckim białym tłem. Szkoda, że nie są bardziej ostre. Tylko się rozmazują . Przesłona do oporu i byłoby w tym temacie lepiej, bo to przecież wielki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 No, widać, że się troszkę przy nim nadłubałeś Trochę srebrzy film wokół kalki z czarnym godełkiem pod kabiną. Zrób jakieś fotki plenerowe, dopiero będzie efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 29 Września 2013 Autor Share Napisano 29 Września 2013 Kalki Spro i te pudełkowe były koszmarem z tym, że te pudełkowe były naprawdę z cieniutkim filmem, a S pro wręcz jak ze średniowiecza, strasznie grube, Suka była pokryta błyszczącym który wręcz ociekał plus płyny, a i tak się srebrzą Spiton przesłona była ustawiona na 22 i tło też dało swoje, może się pokuszę i zrobię plenerowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Gratuluję. Wyszedł naprawdę bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Gratulacje, bardzo ładny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Obejrzałem galerie z wielką przyjemnością! Gratulacje, model naprawdę świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxek Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Prawdopodobnie tak. Zobaczymy jak to wyjdzie. No to pozamiatałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AEROMODEL Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Piękna Su-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Zdecydowanie najładniejsza "suczka" jaka dotąd widziałem i w ogóle Twój model zaliczam do Top 10 współczesnych maszyn w 1:48 gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 1 Października 2013 Autor Share Napisano 1 Października 2013 Dał mi trochę w kość jego mość, ale mam chęć na jeszcze jednego takiego, tylko że w innym kamo. Dzięki za miłe słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Moją opinię już znasz Świetny model. Najwięcej robi tu malowanie. Realistyczne i z dbałością o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Przepiękny. Najlepsze są te wszystkie zabrudzenia, itp. Jakie efekty dają washe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Piękna sunia. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi