Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
14 minut temu, slawekmalysek napisał:

I cały czas to samo obojętnie co zrobię 

Screenshot_2022-06-24-19-14-02-427_com.android.chrome.jpg

nie znam się na komputerach ale wg mnie problem jest z "polskimi znakami" w adresie (ą, ę, ś, ć, ó, ż, ź) które nie należą do systemu znaków ASCII 

Ja na twoim miejscu np. zamiast Chorzów bym wpisywał Chorzow, z nazwą ulicy podobnie ---> paczka i tak głównie idzie po kodzie pocztowym. 

EDIT -------------

36 minut temu, Yamamoto napisał:

taaaa za pare miesięcy 😴

oj tam, oj tam....   gwarantuje że każdy z tu udzielających się użytkowników ma zapas modeli w domu do lepienia na co najmniej rok :haha:  

Edytowane przez M.A.V.
Napisano
11 minut temu, M.A.V. napisał:

najmniej rok :haha:

rok ... jak zliczę te przekiszone projekty to one same mi wystarcza na rok, na starość jedynym rozwiązaniem będzie otworzyć sklep modelarski :)))) 

ps podobno na jakimś konkursie modelarskim powstała koncepcja kategorii najdłużej przekiszony model )))):)))) czuje ze to kategoria dla mnie

= sorki za offtopic 

• Haha 1
Napisano
15 minut temu, M.A.V. napisał:

oj tam, oj tam....   gwarantuje że każdy z tu udzielających się użytkowników ma zapas modeli w domu do lepienia na co najmniej rok :haha:  

Ja mam na 45…..🤣

Napisano (edytowane)
50 minut temu, M.A.V. napisał:

nie znam się na komputerach ale wg mnie problem jest z "polskimi znakami" w adresie (ą, ę, ś, ć, ó, ż, ź) które nie należą do systemu znaków ASCII 

Ja na twoim miejscu np. zamiast Chorzów bym wpisywał Chorzow, z nazwą ulicy podobnie ---> paczka i tak głównie idzie po kodzie pocztowym. 

No niestety nie, wszystkie adresy uzupełniłem bez polskich znaków i cały czas wyskakuje ta sama informacja 🤬

Jest to w zasadzie jedyny jeszcze okręt który chciałbym mieć w 350😁, pozostałe raczej w 700 jak np. Aoba którą mam plus dodatki

Edytowane przez slawekmalysek
Napisano
9 minut temu, slawekmalysek napisał:

No niestety nie, wszystkie adresy uzupełniłem bez polskich znaków i cały czas wyskakuje ta sama informacja 🤬

Jest to w zasadzie jedyny jeszcze okręt który chciałbym mieć w 350😁, pozostałe raczej w 700 jak np. Aoba którą mam plus dodatki

To moze otworzysz to w twojej przeglądarce internetowej na computerze?zamiast sie meczyc na smartfonie?

• Like 1
Napisano
19 godzin temu, slawekmalysek napisał:

Ciekawe z jaką ceną 🥴

Banzai musiałoby to sprzedawać żeby cena była zbliżona. W preorderze masz cenę 70zl niższą od retailu.

Napisano
W dniu 24.06.2022 o 20:28, Yamamoto napisał:

To moze otworzysz to w twojej przeglądarce internetowej na computerze?zamiast sie meczyc na smartfonie?

Próbowałem i niestety wyskakuje cały czas ta sama informacja 🤬, może ktoś z kolegów będzie u nich zamawiał? Kasa to nie problem, wyślę natychmiast 

Napisano (edytowane)
W dniu 20.04.2022 o 21:24, socjo1 napisał:

Kolejna zapowiedź od Czarnego kota: amerykańskie trałowce klasy Admirable.

są już  rendery ....

uu0.thumb.jpg.2079c1b6674382fff4df5d6e815af529.jpg

uu1.thumb.jpg.718bd024f6623c81ad643bec0c9f05d4.jpg

i pierwsze wersje kadłuba :

uu2.thumb.jpg.e0303ffa11f1de6c887298e1caeba162.jpg

uu3.thumb.jpg.06bc91d7067c2f2a7409f2a787df91a7.jpg

EDIT ------------------------

i jeszcze takie cudak będzie :

3.jpg.ff48879d67bd4bd52820ff40b3b3228d.jpg

Edytowane przez M.A.V.
  • Like 1
Napisano
W dniu 24.06.2022 o 19:15, slawekmalysek napisał:

I cały czas to samo obojętnie co zrobię 

Screenshot_2022-06-24-19-14-02-427_com.android.chrome.jpg

Spróbuj tak jak napisał Yamamoto np. przez Firefoxa. Jak chyba też miałem takie problemy i wejście przez Firefoxa pomogło.

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Cypis napisał:

Spróbuj tak jak napisał Yamamoto np. przez Firefoxa. Jak chyba też miałem takie problemy i wejście przez Firefoxa pomogło.

To musiałbym zainstalować ale niestety mam służbowego lapka i bez zgody nic nie zrobię 😁

Jak pisałem wcześniej, mogę dołączyć do preorder-a gdyby ktoś zamawiał może wtedy przesyłka i ew. cło wyszłoby taniej?

Edytowane przez slawekmalysek
Napisano (edytowane)
Godzinę temu, Szydercza Gała napisał:

Soryu od 3D :

http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php?f=84&t=359495

zdjęcia co najwyżej marne, ale i tak widać wielokątność na osłonach.

Niestety nie przemawia do mnie wersja tego modelu juz bardziej wolałbym go z całym kadłubem , poczekam na kolejną wersje byc moze ulepszą go we współpracy z Chuanyu Models bo potencjał maja ogromny  i ich Mogami i Shimakaze w skali 1:200 wygladają przecudnie 

Edytowane przez Yamamoto
  • Like 1
  • 4 weeks later...
Napisano
W dniu 28.06.2022 o 09:36, Yamamoto napisał:

Niestety nie przemawia do mnie wersja tego modelu juz bardziej wolałbym go z całym kadłubem , poczekam na kolejną wersje byc moze ulepszą go we współpracy z Chuanyu Models bo potencjał maja ogromny  i ich Mogami i Shimakaze w skali 1:200 wygladają przecudnie 

Możesz zrecenzować ich modele? Jak u nich z poprawnością względem dokumentacji? Od dawna się im przyglądam ale myślałem że jak są do pływania to są do niczego. 

Napisano (edytowane)

Russian Destroyer Taszkient 1940 nr katalogowy 06746 skala 1:350

62d7691a89831.jpg

Edytowane przez robertmodelarz
Napisano (edytowane)

@robertmodelarz , @Szydercza Gała - tu coś w ogóle jest ostro pop.... one   :hmmm: 

Taszkient z 1940 został wydany przez Trumpka w 2019... w zeszłym roku wyszła wersja po przezbrojeniu z 1942....    jeśli to nie jest jakoś zonk to znaczy że wznawiają tego starego tylko będzie nowy artbox...   pytanie tylko po co, skoro ten stary jest jeszcze ogólnie dostępny.

EDIT --------------------------

jankeski trałowiec już w ofercie:

https://blackcatmodels.eu/en/us-navy/369-admirable-class-minesweeper.html

w regularnej sprzedaży podobno od sierpnia

Edytowane przez M.A.V.