Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

W 1/350 materializuje się jeden z najpiękniejszych okrętów II wojny światowej (moim skromnym zdaniem). Lekkie krążowniku typu Atlanta od Bardzo Ognia.

file.php?id=144124&mode=view

file.php?id=144123&mode=view

Około 90 dolarów na Ebayu wersja standard i 160 deluxe. Auć!

Więcej informacji i zdjęć: http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php?f=2&t=358419&start=20#p1013844

A tymczasem trzeba się brać za kończenie fregaty...

Pozdrawiam,

Michał

Edytowane przez socjo1
Napisano
1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał:

Poległeś Michu na tym WSPANIAŁYM NOWYM SYSTEMIE :haha:

Jak to? Wybacz, ale nie zrozumiałem...

Napisano (edytowane)

@socjo1 - trumpek wrzucił właśnie zapowiedzi "pod choinkę" - nie ma ani didosów ani rodney'a.... 

a to już chyba 4 rok śmignął odkąd wrzucili je do katalogu - ci co czekają zgrzytają zębami  hehe :szczerbol:

Mnie to martwi że ani widu ani słychu o CB od MikroMira....  

Edytowane przez M.A.V.
Napisano (edytowane)
Godzinę temu, M.A.V. napisał:

@socjo1 - trumpek wrzucił właśnie zapowiedzi "pod choinkę" - nie ma ani didosów ani rodney'a.... 

a to już chyba 4 rok śmignął odkąd wrzucili je do katalogu - ci co czekają zgrzytają zębami  hehe :szczerbol:

Mnie to martwi że ani widu ani słychu o CB od MikroMira....  

Uratować nas może tylko...

step06055430-9ea4-1dc6-cf83-441f68c981dc

S    P    O    K    Ó    J.

A gorycz oczekiwania (zapewne) osłodzi mi Atlanta...

I Sokół. No więc tragedii ni bidy nie ma.

Michał

Edytowane przez socjo1
  • Haha 1
Napisano

Skąpo odziana, wychudzona niewiasta, w wieku ledwie dozwolonym, to raczej może być jedynie dodatkowym źródłem zgryzoty, no ale co ja tam wiem :haha:

• Haha 1
Napisano (edytowane)

Trochę nabroiłem w jednej z grupek w ogłoszeniu firmy 3d-wild. Coś tam odpisali że wezmą krytykę na klatę i zaczną udostępniać zdjęcia modeli i części. 

Patrzysz sobie na rendery a jak porównasz z jakimś zdjęciem ich modeli to już detale nie wyglądają tak super. Dla przykładu maszt i radar na tym Shimakaze.

received_1164884357446758.jpeg

Edytowane przez bsnt3k
Napisano (edytowane)

Czy ktoś z was zamawiał dodatki od tego chińskiego sprzedawcy? (Dostawa z Chin)

Screenshot_20221102_195322_pl.allegro.jpg

Screenshot_20221102_195308_pl.allegro.jpg

Edytowane przez bsnt3k
  • 2 weeks later...
Napisano

Jest i kolejna pierwszowojenna łajba od Flyhawka, będzie kupowane :D

Szkoda, że do linii wodnej, ale patrząc na Invincible i Agincourta - ciężko spodziewać się zmiany...s-l400.jpg.3f90d6eb94a99cb09d9ccd13b276c67b.jpg

Napisano
23 godziny temu, filipsg napisał:

Jest i kolejna pierwszowojenna łajba od Flyhawka, będzie kupowane :D

Szkoda, że do linii wodnej, ale patrząc na Invincible i Agincourta - ciężko spodziewać się zmiany...s-l400.jpg.3f90d6eb94a99cb09d9ccd13b276c67b.jpg

Znowu ZDRADA, a bidule Emden z Dresdenem czekajO juz chyba ze 4 lata....

• Like 1
Napisano
W dniu 13.11.2022 o 12:40, bsnt3k napisał:

Speszyl edyszyn prosto od biznesmenów z Chin

nie ma się co podniecać - do Akizuki w 350 dużo lepszy jest zestaw z BigBlueBoy'a

Napisano
13 minut temu, M.A.V. napisał:

nie ma się co podniecać - do Akizuki w 350 dużo lepszy jest zestaw z BigBlueBoy'a

Lepszy czy nie tego nie wiem. Oba zestawy są mi obojętne. Interesują mnie za to trendy cen. Model za 200zł, zestaw fototrawiony za 1500zł. Śmieszne? Ja uważam że tak.

Napisano
6 minut temu, Szydercza Gała napisał:

Weź zmień płytę, to się już nudne robi. Już Ci pisałem, nikt nie zmusza Cię do kupowania.

Pierwszy raz spotykam się z zestawem do niszczyciela w tej absurdalnej cenie. Nudne? To nie czytaj.

Napisano

Po pierwsze to nie jest tylko zestaw blach, i jest tam jeszcze sporo żywic oraz innych multimediów. Po drugie, zestawy FStara generalnie są kilkukrotnie droższe niż modele, do których są przeznaczone, więc tendencja nie jest jakaś zaskakująca. Po trzecie i najważniejsze, porownujesz cenę japońskiego modelu na rynku japońskim (a więc bez kosztów związanych z importem) z ceną chińskich blach na rynku japońskim. W chińskich sklepach ten zestaw jest znacznie, znacznie tańszy.

• Like 2
Napisano
11 minut temu, filipsg napisał:

Po pierwsze to nie jest tylko zestaw blach, i jest tam jeszcze sporo żywic oraz innych multimediów. Po drugie, zestawy FStara generalnie są kilkukrotnie droższe niż modele, do których są przeznaczone, więc tendencja nie jest jakaś zaskakująca. Po trzecie i najważniejsze, porownujesz cenę japońskiego modelu na rynku japońskim (a więc bez kosztów związanych z importem) z ceną chińskich blach na rynku japońskim. W chińskich sklepach ten zestaw jest znacznie, znacznie tańszy.

O super. Jakiś znawca napisał. Podaj może link do tego sklepu chińskiego z niskimi cenami.