Szydercza Gała Napisano 16 Października 2022 Share Napisano 16 Października 2022 Revell zapowiedział IX-tkę w 144 https://www.scalemates.com/kits/revell-05167-german-submarine-type-ix-c-40-u190--1444510 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 16 Października 2022 Share Napisano 16 Października 2022 (edytowane) W 1/350 materializuje się jeden z najpiękniejszych okrętów II wojny światowej (moim skromnym zdaniem). Lekkie krążowniku typu Atlanta od Bardzo Ognia. Około 90 dolarów na Ebayu wersja standard i 160 deluxe. Auć! Więcej informacji i zdjęć: http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php?f=2&t=358419&start=20#p1013844 A tymczasem trzeba się brać za kończenie fregaty... Pozdrawiam, Michał Edytowane 16 Października 2022 przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Października 2022 Share Napisano 16 Października 2022 Poległeś Michu na tym WSPANIAŁYM NOWYM SYSTEMIE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 16 Października 2022 Share Napisano 16 Października 2022 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Poległeś Michu na tym WSPANIAŁYM NOWYM SYSTEMIE Jak to? Wybacz, ale nie zrozumiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Października 2022 Share Napisano 17 Października 2022 Nie widać zdjęć w Twoim poście, dlatego wstawiłem je jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 W dniu 16.10.2022 o 20:43, socjo1 napisał: Lekkie krążowniku typu Atlanta.... nie ma didosów będa yankesi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 (edytowane) @socjo1 - trumpek wrzucił właśnie zapowiedzi "pod choinkę" - nie ma ani didosów ani rodney'a.... a to już chyba 4 rok śmignął odkąd wrzucili je do katalogu - ci co czekają zgrzytają zębami hehe Mnie to martwi że ani widu ani słychu o CB od MikroMira.... Edytowane 20 Października 2022 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 (edytowane) Godzinę temu, M.A.V. napisał: @socjo1 - trumpek wrzucił właśnie zapowiedzi "pod choinkę" - nie ma ani didosów ani rodney'a.... a to już chyba 4 rok śmignął odkąd wrzucili je do katalogu - ci co czekają zgrzytają zębami hehe Mnie to martwi że ani widu ani słychu o CB od MikroMira.... Uratować nas może tylko... S P O K Ó J. A gorycz oczekiwania (zapewne) osłodzi mi Atlanta... I Sokół. No więc tragedii ni bidy nie ma. Michał Edytowane 20 Października 2022 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Skąpo odziana, wychudzona niewiasta, w wieku ledwie dozwolonym, to raczej może być jedynie dodatkowym źródłem zgryzoty, no ale co ja tam wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tcl74 Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 Proszę bardzo. Modelarz w pozycji lotosu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 I nad nim już na 100% prorok reki nie trzyma... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 4 godziny temu, tcl74 napisał: Proszę bardzo. Modelarz w pozycji lotosu. On to bardziej wygląda jak lodołamacz atomowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tcl74 Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 dobrze zaznaczona część podwodna kadłuba oraz pancerz główny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Października 2022 Share Napisano 27 Października 2022 jakby ktoś marzył o Eugeniuszu w wersji XXL to będzie z drukarki : a dla microfanów na bogatości dodatki do Parapetu z Yokosuki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 29 Października 2022 Share Napisano 29 Października 2022 (edytowane) Trochę nabroiłem w jednej z grupek w ogłoszeniu firmy 3d-wild. Coś tam odpisali że wezmą krytykę na klatę i zaczną udostępniać zdjęcia modeli i części. Patrzysz sobie na rendery a jak porównasz z jakimś zdjęciem ich modeli to już detale nie wyglądają tak super. Dla przykładu maszt i radar na tym Shimakaze. Edytowane 29 Października 2022 przez bsnt3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 2 Listopada 2022 Share Napisano 2 Listopada 2022 (edytowane) Czy ktoś z was zamawiał dodatki od tego chińskiego sprzedawcy? (Dostawa z Chin) Edytowane 2 Listopada 2022 przez bsnt3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 12 Listopada 2022 Share Napisano 12 Listopada 2022 Jest i kolejna pierwszowojenna łajba od Flyhawka, będzie kupowane Szkoda, że do linii wodnej, ale patrząc na Invincible i Agincourta - ciężko spodziewać się zmiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 Speszyl edyszyn prosto od biznesmenów z Chin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 23 godziny temu, filipsg napisał: Jest i kolejna pierwszowojenna łajba od Flyhawka, będzie kupowane Szkoda, że do linii wodnej, ale patrząc na Invincible i Agincourta - ciężko spodziewać się zmiany... Znowu ZDRADA, a bidule Emden z Dresdenem czekajO juz chyba ze 4 lata.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Listopada 2022 Share Napisano 14 Listopada 2022 W dniu 13.11.2022 o 12:40, bsnt3k napisał: Speszyl edyszyn prosto od biznesmenów z Chin nie ma się co podniecać - do Akizuki w 350 dużo lepszy jest zestaw z BigBlueBoy'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 14 Listopada 2022 Share Napisano 14 Listopada 2022 13 minut temu, M.A.V. napisał: nie ma się co podniecać - do Akizuki w 350 dużo lepszy jest zestaw z BigBlueBoy'a Lepszy czy nie tego nie wiem. Oba zestawy są mi obojętne. Interesują mnie za to trendy cen. Model za 200zł, zestaw fototrawiony za 1500zł. Śmieszne? Ja uważam że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Listopada 2022 Share Napisano 14 Listopada 2022 Weź zmień płytę, to się już nudne robi. Już Ci pisałem, nikt nie zmusza Cię do kupowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 14 Listopada 2022 Share Napisano 14 Listopada 2022 6 minut temu, Szydercza Gała napisał: Weź zmień płytę, to się już nudne robi. Już Ci pisałem, nikt nie zmusza Cię do kupowania. Pierwszy raz spotykam się z zestawem do niszczyciela w tej absurdalnej cenie. Nudne? To nie czytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 14 Listopada 2022 Share Napisano 14 Listopada 2022 Po pierwsze to nie jest tylko zestaw blach, i jest tam jeszcze sporo żywic oraz innych multimediów. Po drugie, zestawy FStara generalnie są kilkukrotnie droższe niż modele, do których są przeznaczone, więc tendencja nie jest jakaś zaskakująca. Po trzecie i najważniejsze, porownujesz cenę japońskiego modelu na rynku japońskim (a więc bez kosztów związanych z importem) z ceną chińskich blach na rynku japońskim. W chińskich sklepach ten zestaw jest znacznie, znacznie tańszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 14 Listopada 2022 Share Napisano 14 Listopada 2022 11 minut temu, filipsg napisał: Po pierwsze to nie jest tylko zestaw blach, i jest tam jeszcze sporo żywic oraz innych multimediów. Po drugie, zestawy FStara generalnie są kilkukrotnie droższe niż modele, do których są przeznaczone, więc tendencja nie jest jakaś zaskakująca. Po trzecie i najważniejsze, porownujesz cenę japońskiego modelu na rynku japońskim (a więc bez kosztów związanych z importem) z ceną chińskich blach na rynku japońskim. W chińskich sklepach ten zestaw jest znacznie, znacznie tańszy. O super. Jakiś znawca napisał. Podaj może link do tego sklepu chińskiego z niskimi cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi