Szydercza Gała Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 Co nie zmienia faktu że o wiele więcej jest ludzi lepiących modele japońskich samolotów pokładowych we wspomnianych przeze mnie skalach i taki dodatek rozszedłby sie im pewnie ładnie. Sam bym sobie kupił w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Co nie zmienia faktu że o wiele więcej jest ludzi lepiących modele japońskich samolotów pokładowych we wspomnianych przeze mnie skalach i taki dodatek rozszedłby sie im pewnie ładnie. Sam bym sobie kupił w 72 72 to może zainteresuje cię ta relacja z budowy: https://hideoakagikaga.blog.fc2.com/blog-category-2.html Edytowane 8 Lutego 2023 przez bsnt3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamamoto Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 7.02.2023 o 09:22, bsnt3k napisał: nie wiem czy wiecie ale w border model planuje wydać do swojej Kate fragment akagi również 1/35. taka diorama z ataku na pearl habor. na twitterze śmigały już testowe składaki. Bsnt3k mozesz podać źródło tej nowinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 Jest taki modelarz z Tajwanu . Wszyscy z regionu podsyłają mu testowe formy. Robi relacje na FB i ig. Do tego jakieś lajwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamamoto Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 Teraz, bsnt3k napisał: Jest taki modelarz z Tajwanu . Wszyscy z regionu podsyłają mu testowe formy. Robi relacje na FB i ig. Do tego jakieś lajwy. Jak sie nazywa na fb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 樊成彬 https://www.instagram.com/fanchengbin/ https://www.facebook.com/sinch.tw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 dobre wieści od Braci Czechów w zapowiedziach na 2023 jest jedna łajba : to już konkretna skala dla takiej łupiny i prawie pewne że edek wyda blacharkę a tu całość : https://www.specialhobby.info/2023/02/new-special-hobby-models-to-be-released.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 18 Lutego 2023 Share Napisano 18 Lutego 2023 Emden od Flajhołka jednak z pełnym kadłubem, i chyba już niedługo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 18 Lutego 2023 Share Napisano 18 Lutego 2023 13 minut temu, filipsg napisał: Emden od Flajhołka jednak z pełnym kadłubem, i chyba już niedługo: Pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Lutego 2023 Share Napisano 19 Lutego 2023 Noo w końcu jakieś ciekawe wieści. Czekam na niego i czekam, może się w końcu doczekam, a full hull zdecydowanie gUrOM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 19 Lutego 2023 Share Napisano 19 Lutego 2023 7 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Noo w końcu jakieś ciekawe wieści. Czekam na niego i czekam, może się w końcu doczekam, a full hull zdecydowanie gUrOM... Oooo! Gała! Jakże się cieszę, nie obraziłeś się na internety. Jak tam Pułkownik (Mitrofanow mu było?) i jego Ciapek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L115 Napisano 19 Lutego 2023 Share Napisano 19 Lutego 2023 (edytowane) Flyhawk coś poza tymi trzema modelami zapowiedział na ten rok? Chociaż uczciwie przyznam, że mi ten Emden by wystarczył Edytowane 19 Lutego 2023 przez L115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Lutego 2023 Share Napisano 19 Lutego 2023 10 godzin temu, HK1885 napisał: Oooo! Gała! Jakże się cieszę, nie obraziłeś się na internety. Jak tam Pułkownik (Mitrofanow mu było?) i jego Ciapek? A czemu miałbym się obrażać? Nie chce mi się ostatnio zdjęc robić, bo i nie ma czemu. Maluje te małe różne gó..a i maluje i końca nie widać. Całą puchę to zajmuje, nie mam już wolnych korków Zrobiłem cienie i pierwszy filtr, także sie robi się. Pisanie gUpot o Pułkowniku i jego bojcach zarzuciłem zarówno z lenistwa, jak i z powodu tego że chromolę ruskich 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 19 Lutego 2023 Share Napisano 19 Lutego 2023 56 minut temu, Szydercza Gała napisał: Pisanie gUpot o Pułkowniku i jego bojcach zarzuciłem zarówno z lenistwa, jak i z powodu tego że chromolę ruskich Jak chromolisz to tym bardziej powinieneś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 19 Lutego 2023 Share Napisano 19 Lutego 2023 Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: nie mam już wolnych korków Nie możliwe, zaprzestałeś projekcje astralne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Lutego 2023 Share Napisano 19 Lutego 2023 WONtroba nie wyrabia, w końcu człek nie młodnieje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Lutego 2023 Share Napisano 28 Lutego 2023 (edytowane) jest już wygląd pudełka - podobno w sprzedaży od kwietnia.... Edytowane 1 Marca 2023 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 Boxart, Zbychu, boxart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 7 minut temu, Szydercza Gała napisał: Boxart, Zbychu, boxart Sztukapudła czy Pudłosztuka, co za różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 Taka jak między teapot a potty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Boxart, Zbychu, boxart no dobra... poprawiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 10 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Boxart, Zbychu, boxart A co z z porpawnoscia j polskiego.. .oj Gała nie boxart tylko boksart ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 W dniu 28.02.2023 o 16:16, M.A.V. napisał: est już wygląd pudełka - podobno w sprzedaży od kwietnia.... te 144 mnie ściga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 56 minut temu, laskonogi napisał: te 144 mnie ściga no właśnie chyba sobie kupię tego kuterka... jest już w zapowiedziach w Martoli ---> cena 94PLN więc bardzo przyzwoicie tylko żeby jakie blachy do niego wyszły, bo jak to przeskalowana 350 to może być słabo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi