okonsilesia Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Witam wszystkich Poszukuję informacji na temat ZIL-135. Najbardziej zależy mi na zdjęciach ramy i zawieszenia. Znalazłem fajne zdjęcia lecz niestety większość jest już niedostępna. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Poszukuję informacji o polskich Ził ach 157 w wersji skrzyniowej ;jednostki,nr.rejestracyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Witam! Poszukuję zdjęć Starów 660 w barwach Polskich misji pokojowych w ramach ONZ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Cześć jo. Może tych zdjęć jeszcze nie masz. Zdjęcia są z tej strony http://skmponz.szczecin.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Dzięki Pitt35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Poszukuje zdjęć lub rysunków Ural-375,Ził-131 i Ził-157 w barwach radzieckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tendo Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Witam. Chciałbym się upewnić na jaki kolor było malowane wnętrze milicyjnego btr-60pb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 W zależności od okresu i czy przeszedł jakiś głębszy przegląd lub remont - wnętrze było (oryginalnie( kremowe a później po Polsku białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 To i ja się dołączę z pytaniem, czy nasze milicyjne BTRy miały tablice rejestracyjne w okresie wprowadzania stanu wojennego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tendo Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Dzięki za odpowiedz. Czy podłoga była szara? Mam zdjęcia policyjnego btr ,i on ma czarną podłogę.Czy zielona tak jak u ruskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Generalnie miewały szare , mogły mieć czarne - a te które przyszły w ramach bratniej pomocy przed stanem wojennym miały podłogę po rosyjsku-zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Cześć Bardzo ciekawa fotorelacja z zakładu naprawy sprzętu pancernego. Polecam: http://meteo.livejournal.com/35006.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 O, dopiero teraz zauważylem że jest taki podział pytań. To może tu spytam, czy pomiędzy czołgami T-72A i T-72M1 były jakieś poważne różnice konstrukcyjne? Mówiąc dokładniej, czy można zrobić wersję A w malowaniu NRD albo wersję M1 w malowaniu ZSRR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Witam Szukam zdjęć i rysunków sanitarki na bazie UAZ 469. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Nie wiem czy było: http://paul-itk.livejournal.com/9681.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Witam Podaję link do forum w którym są opisane wersje radzieckich pojazdów pancernych: http://russianarms.mybb.ru/viewforum.php?id=128 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Października 2012 Share Napisano 16 Października 2012 Szkoda, że w cyrylicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oilstat Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Witam, Poszukuję wymiarów (minimum długość, wysokość i szerokość) sali operacyjnej zabudowywanej na Starach 660 i 266 (takiej jak ta: LINK). Zdjęcia i plan też były by mile widziane M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Witam Zdjęcia z opuszczonej bazy naprawy sprzętu pancernego: http://englishrussia.com/2012/12/02/the-story-of-one-armor-repair-plant/#more-114843 Niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Ciekawe zdjęcia i masa pomysłów na dioramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Szukam fotek czechosłowackich T-55/a z okresu służby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Szukam zdjęć samochodu Steyr z naczepą niskopodwoziową do transportu ciężkiego sprzętu. Używany był w WP w latach 90-tych może i późniejszych. Kabina była koloru pomarańczowego. pamiętam że ten pojazd chyba którejś zimy wpadł do rowu chyba gdzieś na Mazurach z czołgiem na naczepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 Witam Poszukuje zdjęć/rysunków następującego sprzętu w barwach 7DOW (niebieskie berety ): FUG i Star 66. Liczę na pomoc kolegów. Internet zleciałem wszerz i wzdłuż ale na nic nie natrafiłem. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sklejarka Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Sklejam sobie ISU-152, mam pytanie gdzie mogę zobaczyć znaki rozpoznawcze, godło, numery taktyczne, dla takiego pojazdu z lat 60 tych w LWP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi