spiton Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Piękne to ostatnie zdjęcie od góry !! A tu wklejam dwa ulepki ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Dziękuję Sebastian. Bardzo ciekawie to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Widziałem już na żywo i szczerze mówiąc na zdjęciach wygląda "słabo" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Klasa mistrzowska. Mam nadzieję że złożę gratulacje osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Pomysł i wykonanie godne MISTRZA. Już jestem ciekaw jakim kolejnym modelem nas zaskoczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Grzegorzu Gemenstein model Gemialny i muszę powiedzieć, że otworzyłem przez Ciebie MiG'a 19 i jakoś tak inaczej na niego patrzę. Chapeau bas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Jarek mnie Mig 19 też wysuną się z szafy. W takim razie jest szansa na parę dyżurną. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heroes1944 Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 ja mam su 22 do sklejenia i tak sobie patrze to mi coraz bardziej chce sie skleić tego su 22 oczywiście z szachownicą biało czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Nie widać zdjęć! Ktoś jeszcze ma ten problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Ja też nie widzę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Przepraszam ale nie mogę dojść do ładu z Photobucketem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 19 Kwietnia 2014 Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Ostatnimi czasy wiele osób ma problem z Photobucketem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 19 Kwietnia 2014 Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Cena popularności nie jest duża, kilka złotych za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2014 To raczej próba naciągnięcia na dodatkowe opłaty. Konto nowo założone, dosłownie kilkanaście fotek, a ja miałem informację że konto jest przeładowane. Czy ktoś jeszcze coś takiego miał.? Nie dopłaciłem nic, a jakoś fotki wróciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 To raczej próba naciągnięcia na dodatkowe opłaty. Konto nowo założone, dosłownie kilkanaście fotek, a ja miałem informację że konto jest przeładowane. Czy ktoś jeszcze coś takiego miał.? Nie dopłaciłem nic, a jakoś fotki wróciły. Ja bym polecił Google + . Pełna synchronizacja z Picasą, darmowe, zdjęcia niczym nieograniczone, nie ma żadnych opłat, kont premium itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 To raczej próba naciągnięcia na dodatkowe opłaty. Konto nowo założone, dosłownie kilkanaście fotek, a ja miałem informację że konto jest przeładowane. Czy ktoś jeszcze coś takiego miał.? Nie dopłaciłem nic, a jakoś fotki wróciły. Miałeś niewiele zdjęć, ale ze względu na popularność tematu, internauci przekroczyli ci dopuszczalny miesięczny transfer danych . Ponieważ rozliczenia są co miesiąc, prawdopodobnie okres się skończył i fotki wróciły. Miewam tak przy bardziej popularnych tematach. Czasem wrzucam im kilka złotych za jeden miesiąc, wychodzi mi tak ze 2-3 razy w roku- niedużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Co tu dużo pisać, model jest genialny. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Grzegorzu, czy w weekend w Inowrocławiu będziesz jako "organizator" (i tylko jako taki) czy też będzie można obejrzeć Twoje modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Będę jako organizator, ale moje modele będą stały jako wystawowe. Zapraszam do Inowrocławia i do miłego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Może wrzucisz na forum zdjęcie całej swojej kolekcji Su? Razem muszą super wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaackDanieLs Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 bardzo ladny ! warto zawieść na nim oko ocena 10/10! pozdrawiam i zycze innych modeli tak samo wykonanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Piękna ci ta suczka wyszła chyle czoło ,pełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 10 Listopada 2015 Autor Share Napisano 10 Listopada 2015 Na zakończenie swoich startów Su 20 w Telford został wyróżniony srebrem, i nagrodą The Alan W Hall Memorial Trophy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 A na podstawce dalej nieprawidłowa szachownica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi