adamkijak Napisano 22 Listopada 2014 Autor Share Napisano 22 Listopada 2014 Od razu lepiej się prezentuje z tymi minigunami kamuflaż wyszedł bardzo fajnie choć chyba wolę tą maszynę w jednobarwnym malowaniu. Oglądałem kiedyś film dokumentalny o bojowym ratownictwie w afganistanie gdzie ichniejsze Pave Hawki miały wymalowany z przodu kadłuba gustowny wąsik Czy będziesz mocno brudził model? Pozdrawiam Hej, jeszcze nie jestem pewien co do brudzenia i jaka droge wybrac. Przejrzalem ostanio moje modele i 95% to albo kolor szary albo piaskowy, wiec czas na cos nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 23 Listopada 2014 Share Napisano 23 Listopada 2014 Adam, wszystkie Twoje modele wychodzą REWELACYJNIE!!! i widać już że ten też do nich dołączy Nie mogę się doczekać efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 23 Listopada 2014 Share Napisano 23 Listopada 2014 Adamie, rasowy kamuflaż, strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Under B Napisano 23 Listopada 2014 Share Napisano 23 Listopada 2014 Świetnie wykonana robota! Ciekawy kamuflaż, aczkowiek, ja wolałbym w jednym kolorze, ale to już kwestia gustu, o którym nie powinno się dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Listopada 2014 Share Napisano 23 Listopada 2014 Nity z kalkomanii się dobrze prezentują, zdały egzamin. Będziesz coś jeszcze działał z malowaniem, czy będzie funkiel nówka nieśmigana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 30 Listopada 2014 Autor Share Napisano 30 Listopada 2014 Witam z kolejnym updatem. Model bedzie raczej zmiezal w kierunku leciutko zuzytego. Troszke obic, wash itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 1 Grudnia 2014 Share Napisano 1 Grudnia 2014 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 Witam Kalki, wash i jakies tam slady eksploatacji. Kolejny raz nie dalem rady z oszkleniem, zaczynam mnie to powoli irytowac. Cos nie tak poszlo z okopceniem od wydechu, zawsze uzywalem Tamiya smoke z kropla brazu i baza matowa, tym razem sie swieci jak psu jaja i nie chce zmatowiec. Kalki rowniez wyszly losowo, pomimo podkladu z sidoluxu. Nie jestem pewien czy dam rade zrobic tasme z amunicja, kupilem produkt live resin, ale nie bardzo sie gnie w moich paluchach (nawet pod goraca woda) i pare polamalem. Na raze sie wyzyje na glowicy i lopatach. Tym czasem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Ten zestaw kolorów w kamuflażu coś w sobie ma Ładnie to wygląda Nie jestem pewien czy dam rade zrobic tasme z amunicja, kupilem produkt live resin, ale nie bardzo sie gnie w moich paluchach (nawet pod goraca woda) i pare polamalem. Mnie się też nie udało, w tym modelu Zupełnie nie reagujące na temperaturę tworzywo Taśmę pociąłem na małe odcineczki, szlifowałem miejscami i sklejałem już w odpowiedni kształt. Tylko odcinek bez osłony udało się jako tako wygiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 Ten zestaw kolorów w kamuflażu coś w sobie ma Ładnie to wygląda Nie jestem pewien czy dam rade zrobic tasme z amunicja, kupilem produkt live resin, ale nie bardzo sie gnie w moich paluchach (nawet pod goraca woda) i pare polamalem. Mnie się też nie udało, w tym modelu Zupełnie nie reagujące na temperaturę tworzywo Taśmę pociąłem na małe odcineczki, szlifowałem miejscami i sklejałem już w odpowiedni kształt. Tylko odcinek bez osłony udało się jako tako wygiąć. Dzięki, już myślałem że ze mną coś nie tak jako że nie mam dużego doświadczenia z żywicą. Spróbuje coś pokombinować z fototrawionką, ale może się skończyć bez sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2014 Wiatrak na dupie zrobiony: I główny w toku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Wygląda to świetnie . Czy musiałeś modyfikować lub dorobić samemu elementy wirników w porównaniu z zestawowymi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2014 Wygląda to świetnie . Czy musiałeś modyfikować lub dorobić samemu elementy wirników w porównaniu z zestawowymi? Pozdrawiam Hej, ten na dupie dostal elementy z zestawu Edka, pare drucikow ktore w zasadzie mozna wykonac samemu, ale ze byly w zestawie ktory dokupilem to uzylem. Wiatrak glowny w zasadzie jest dobrze zdetalowany, mozna dodac pare srub itd, cztery przewody I to w zasadzie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2015 Witam towarzycho. Więc na ten moment zawieszam dalsze działania w tym projekcie, co się go dotkne to coś urwe, coś odpadnie. Nie mówiąc że nie mam pomysłu na dokończenie dupereli. Więc pare fotek na tymczasowe zakończenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 wygląda bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 AAAAle mi przypadł do gustu-Pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Miałem nadzieję, że już szybko dobrniesz do końca ale nic na siłę, pewnie za niedługo go skończysz Tak czy owak wygląda pięknie! Szkoda, że nie ma tej wersji black hawka w 1:72 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Trochę chyba niektóre kalkomanie nie siadły, ale ogólnie bardzo dobrze jest Piękna sylwetka, ładnie pomalowany kamuflaż, no i te działka Choć widzę, że chyba poddałeś sprawę taśm amunicyjnych do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 Widziałem na żywca - robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2015 Trochę chyba niektóre kalkomanie nie siadły, ale ogólnie bardzo dobrze jest Piękna sylwetka, ładnie pomalowany kamuflaż, no i te działka Choć widzę, że chyba poddałeś sprawę taśm amunicyjnych do nich? Musze od niego odetchnac, wyglada to juz bardziej nie zmieni. Jak cos sensownego wymysle to wtedy wstawie koncowa galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 Szkoda, że nie ma tej wersji black hawka w 1:72 :/ Pablo, i bardzo dobrze Wszystko przed nami Model się świetnie prezentuje gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Szkoda, że nie ma tej wersji black hawka w 1:72 :/ Hase coś tam zrobiło https://www.scalemates.com/kits/127702-hasegawa-dt109-sikorsky-mh-60g-pave-hawk Adamie, zacny Pedro Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 http://www.oldmodelkits.com/index.php?detail=22747&page=813&soldarchive=1 Ja posiadam taki. Kamo przedni wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Tyle że to nie jest Pedro smialus tylko Blackhawk dla SOAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Rozumiem, ale jeśli chodzi o malowanie jest i te same, wersja wiem, że nie ta, ale do przeróbki chyba się nada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi