Przemek - MaXus Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 Dzięki. Zapomniałem jeszcze o sterówce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Jej, piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 10 Września 2014 Bardzo ciekawy projekt - będę zaglądał. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Dżwig wymiata wszystko , Widząc jak Ci to fajnie wychodzi to zapewne z nadbrzeżem portowym to dopiero będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimpow Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Jestem pod wrażeniem........ ogromnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Mistrz. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Robi wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elextronoid Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 Aż się nie chce wierzyć że to skratch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 Genialne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 Powoli się składa dalej. Doszły koła, nawijak kablowy oraz silnik, no i instalacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zs Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Bardzo piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Super. Jak byś mu odpowiednie tło dorobił to pomyślałbym że prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 Sterówka na gotowo Montaż Ponieważ 'liny' ciągnące całość, pracują przy zmianie położenia wysięgnika, dokleiłem do nich gumki, więc są stale, pięknie, ładnie naprężone - jak przysłowiowe baranie atrybuty Zblocze (jeden z elementów, z których jestem szczególnie zadowolony) No i po kolei ogarnianie całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Ostatnie zdjęcie dobitnie sprowadza oglądającego na ziemie. Ta precyzja w tej skali, chciałbym w 10% być tak dokładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Coś wspaniałego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Już się nie mogę doczekać na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Szacunek za tak wykonany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 ... i odjęło mi mowę - a raczej "pisanie"... Wyglada lepiej niż żurawie w mojej robocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 9 Października 2014 Autor Share Napisano 9 Października 2014 Dzięki. Model wraz z tymczasową podstawką, w zasadzie już ukończony. Na upartego jeszcze tylko miejscowo chcę porobić uszczelnienia na zadaszeniu i gdzieniegdzie podmalować to co się przytarło. Pozostanie ogarnięcie tła i zdjęć. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Podgladalem z zapartym tchem Twoja prace i jestem pod gigantycznym wrażeniem ;) ogromny podziw ...a skąd miałeś plany dźwigu jesli mozesz zdradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 19 Października 2014 Autor Share Napisano 19 Października 2014 Miło ;) Plany musiałem zrobić sam, kilka słów o tym, w bliźniaczym wątku na pwm'ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 Piękny, a nakład pracy i cierpliwości powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Wielki szacun. Piękna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi